Jag var på Blog Awards

Detta är sista gången jag tjötar om Blog Awards. Jag lovar.

 

 

VLOGGPOD - BLOG AWARDS

Podcast à la Simon & Clara, Blog Awards edition, i vloggform. Vassegoa!

 

 

Och när vi ändå pratar Blog Awards vill jag dela HejaInternets summering, för att den är så himla rolig. Fast det kanske det bara är jag som tycker, eftersom jag var där. Jag vet inte. Ni borde kolla på den i alla fall.

 

 

Har även jag planerat att göra en snabb Blog Awards-sammanfattning i vloggform i dagarna. Det kommer alltså bli precis som om vi var där allihopa, för ni kommer ha fått veta exakt allt. Kul va!

Podcast à la Simon & Clara #17 - BLOG AWARDS

Bild från kanal5mode.se/andreaswijk

 

Voilà: ni som är nyfikna på de EXTRA SMASKIGA (åh gud vilket äckligt ord förresten) DETALJERNA från Blog Awards 2013, här har ni en extra lång pod på hela 45 minuter om de tjugofyra timmarna före, under och efter galan.

 

Vi berättar allt. Inget smussel i den här podden inte. Listen or die.

 

 

Blog Awards 2013

Hej kompisar! Nu ska ni få se bilder från igår. Välkomna med på rundtur behind the scenes på Blog Awards 2013. NU KÖR VI (läs helst med övertaggad-programledare-från-östermalm-dialekt)

 

 

Jag och Simon, William Spetz och Tora, HejaInternet-Joakim och Melanie minglade runt bland stela kändisbloggerskor som inte kastade ett öga åt ens håll. Sedan samlades alla i rummet i ser på bilden ovanför. En scen med soffgrupper i olika höjder framför. Envy stod för underhållningen.

 

 

Här är vi alles. Mycket trevligt sällskap, umgås med dessa om ni får chansen!

 

 

Och sen vann jag Årets Vlogger, som jag skrev om tidigare idag. SÅ HIMLA COOLT. Var i chock i säkert en kvart efteråt. Höll på att börja grina och allt. Vet att Joakim filmade hela prisutdelningen i denna kategori, så om ni tjatar tillräckligt mycket på honom kanske världshistoriens sämsta tacktal hamnar på youtube.

 

 

Så fick alla vinnare ställa upp sig på rad och fotas. Kramade alla lite stelt, hehe jaa grattis Kenza kul att träffas jaa, men blev så lycklig när Rami Hanna (Årets Fotoblogg) kom fram, kramade om mig varmt och sa "GRATTIS CLARA! Jag kollade på dig på youtube senast igår. DU ÄR SÅ BRA!". Då blev jag lycklig ända in i själen.

 

Det var även där någonstans som jag, i den sjukt kvava lokalen, efter att vi stått och poseat för kameror i säkert tio minuter, vände mig om och sa Är jag den enda som är lökig? De andra skrattade nervöst och tittade bort.

 

 

Envy fick också pris för sin singel som sålt platinum. Då tog jag en bild. Fangurrrrrl.

 

 

Sedan träffade vi Andreas Wijk. På bilden ovan beskådas kampen Kanal 5 versus SVT.

 

 

Vi gick vidare till efterfesten på Sturecompagniet. Drack ett glas vin, stod utomhus och pratade en stund, och gick sedan när kön för att få komma in var som längst. Ha ha bitches, typ. Vi kom in gratis och stannade inte ens länge. Lol's on you.

 

 

Styrde stegen mot närmaste frityrmatställe och gick förbi den här mannen. Jag, Simon, Joakim och Melanie frös mitt i stegen, kollade på varandra och konstaterade att jo, det där var nog Skrillex. Då vände jag mig om och sprang. Sprang så fort benen bar mig med vinstbuketten studsande i handen, för att hinna ikapp denne dupstepens Lady Gaga. Och så fick jag en bild! Eller tre egentligen, för kameran ville inte samarbeta och jag förklarade på min ytterst stabila efter-otaliga-drinkar-och-ett-vinglas-engelska att It won't focus haha, Oh sorry now I blinked! Sorry sorry, Now it worked, thank you!


Sen kom vi mitt i natten tillbaka till vårt väldigt nedgångna vandrarhem utan varken fönster eller fungerande duschmunstycke och sov väldigt gott.

Jag vann

Igår var det Blog Awards och jag vann tydligen kategorin Årets Vlogger. Blev hur chockad som helst för jag var helt övertygad om att William skulle ta hem det. Såhär fantastiskt var mitt tacktal:

 

- ... vad i helvete hände precis (ingen skrattade). Okej. Jag vet inte vad jag ska säga. Herregud jag skakar. Eh. Tack så jättemycket till alla som rsttat, harkel, röstat, alltså, eh, jag kan inte prata riktigt. Tack!

 

 

Snor Toras instagrambild på mig som togs direkt när jag kommit tillbaka från scen med mitt pris. Tycker mitt ansiktsuttryck beskriver ganska väl hur chockat överlycklig jag var.

 

Tusen tack till er alla som nominerat, röstat och trott på mig. Tusen tack till er som följer och gillar det jag gör, både på bloggen och youtube och mina andra medier. Utan er hade jag aldrig kommit såhär långt, det är er jag har att tacka för allt jag får uppleva just nu, och nu har ni utsett mig till Årets Vlogger. Jag kunde inte bli mer tacksam. Jag har världens finaste följare.

 

Tack. ♥

TAGGADtröttTAGGADzzzzWOOOOOzzzWEEEEE

Godmorgon. Ska vi jämföra trötthet? Såhär trött är jag:

 

 

Tåget till Stockholm går om knappt två timmar och jag råkade gå upp en timma för tidigt för jag tänkte att jag behövde lite extra tid på mig. Ha. Jag är färdig nu och behöver inte åka förrän om en timma.

 

Jag må dock vara trött men jag är SKIIIIITTAGGAD på Blog Awards!!! Ska bli så himla kul! Överväger att livetwittra från galan. Vill ni följa mig heter jag @glasklart. Det värsta är bara att jag ska sitta på ett förbannad tåg i tre och en halv timma innan dess och bara STUDSA av förväntan. Aja.

ÅRETS VLOGGER/BLOGAWARDS 2013

SURPRISE!!!!! Jag är nominerad till Årets Vlogger i Blog Awards 2013!!!!

 

 

This is huge. Jag vill tacka min dator, min internetuppkoppling och alla er. Jag lovade att gå på galan i en skruttig klänning om jag blev nominerad och jag kommer hålla mitt löfte, men bara om ni alla går in och röstar på mig nu pronto dirrmode. Det kan hända att ni behöver logga in på facebook med den lilla knappen på sidan ifall det inte funkar, men det fixar ni.

 

http://blogawards.se

eller direktlänk till mig: http://veckorevyn.com/blogawards/BlogAwards2013/Bidragssida/31

 

VARMA BALIPUSSAR PÅ ER

SNÄLLA PLEASE POR FAVOR

AAAAH!

 

Veckorevyn's Blog Awards (hålls varje år, pris delas ut till bloggare i olika kategorier) har äntligen tagit ett liiiitet ministeg utanför sin lilla bubbla! Sing halelujah and praise the lord. Inte längre kan enbart modebloggerskor och sminköser vinna fina priser, nu finns även ÅRETS VLOGGER som kategori!

 

Så snälla fina underbara läsare, ni vet att jag tycker att ni är bäst i världen, gå in och nominera mig!!! Det hade varit så förbannat roligt att gå på Blog Awards i en klänning från H&M med matchande converse och lola åt alla töntiga fashionistas.

 

Vet att det finns kategorier som guldpennan och annat som ni kanske skulle vilja nominera mig i, men tänk att om ni alla går ihop och nominerar till Årets Vlogger är chansen större att jag faktiskt blir en av de nominerade som får gå på galan.

 

HÄR: http://www.veckorevyn.com/Blog-Awards/Dags-att-nominera-i-Blog-Awards-kategorier-2013

 

Tack och puss.

Svett och Awards

BONJOUR ÇA VA BIEN?

 

\"\"

Sprang just 8km-rundan på under 40 minuter, vilket är fyra minuter snabbare än jag någonsin sprungit innan. JAG KÄNNER MIG SÅ JÄVLA POWER!!! Och svettig, för den delen, vem behöver rent vatten när man skulle kunna duscha i sitt egna svett liksom.

 

Sen kom jag hem och såg detta fina på twitter:
\"\"
Och trots att jag kommer faila det äckliga matteprovet på fredag så blev jag ändå så himla glader.

 

Om någon annan vänlig själ vill nominera mig klickar ni er in på VeckoRevyns hemsida HÄR och nominerar mig i vilken kategori som helst (men kanske främst till Årets Bloggraket).

 

Nominerat mig? Då gillar jag dig såhär mycket:

\"\"

\"\"

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

e