INFÖR VARVET

Fina mellanvarvslöpare, i övermorgon kör vi! Här får ni lite tagg blandat med info om vad som händer på söndag.


 

And as I promised - här är en tydligare bild över vart vi ses på söndag, på ett ungefär. Håll utkik över claraslife-flaggan som vanligt!

 

 

 

Spring @ City

Igår var sista träningen med min lilla grupp inför Mellanvarvet! Huuuuuhhhhhhhhhh (*dramatisk inandning*).

 

Vi möttes inne på SATS på Kungsgatan.

 

 

Friidrotts-Tommy var gästtränare. Han brukar träna stela 30-40-åringar i löpning och löpteknik och gillar personligen att springa marathons.

 

 

Vi var ute och sprang och gjorde benstyrka i en timma ungefär. Sedan sprang vi tillbaka. På väldigt stela ben. Jag hade helt ok go träningsvärk i mitt arselhoff idag.

 

 

Och så kom youtube-Keyyo och spontanöverraskade oss inne på gymmet! Hon tränade tydligen där. Sjukt oväntat.

 

 

Sen fick vi lite godsaker från SATS, kexchoklad från varvet och sen åkte jag hem och åt sushi och kände mig duktig.

Spring @ Skansen Kronan

Förra torsdagen kubbade jag och mitt tappra träningsgäng upp och ner för Skansen Kronan-backen sex gånger. It was kind of svettigt.

 

 

Har en buff med mitt namn på frick yeah

 

Spring @ Röda Sten

Idag var det inför-mellanvarvet-spring-träning-tjofräs igen! Mamma varnade om att det kanske inte skulle komma så mycket folk då mötesplatsen, Röda Sten, ligger lite off. Så dök det upp 25 pers. Är stolt.

 

 

På schemat stod ett drygt 4,5km långt distanspass under ledning av gästtränare Bibbi (den korthåriga kvinnan i knallgrönt på bilden under). Hon är 69 år gammal, springer en mil om dagen och tar Göteborgsvarvet på 1 timme och 39 minuter. Jag är hennes största fan.

 

 

Det blåste sheissemycket. Skojar inte. Det var brutalt.

 

 

Sen stretchade vi under bron som gnisslade som om den skulle falla ihop när som helst. Pappa lånade min kamera för att filma och med gnisslet i bakgrunden lät det som att vi var med i en skräckfilm. Fast typ en glad och svettig sådan.

 

 

Och så fick jag bli fotad också. Av en fem, sex stycken tjejer som alla var minst tre år yngre och tio centimeter längre än mig. Tjejen på bilden nedanför böjer på sig medan jag sträcker på mig som fan. Damn you, genes.

 

 


Så ikväll ska jag lägga mig tidigt och hoppas att jag får träningsvärk i födelsedagspresent imorgon. Gudnait.

Spring @ Ullevi

Guten kvällen!

 

Kom nyss hem från den andra löparträffen inför Mellan-Göteborgsvarvet. Denna gången var det friidrottsinspirerad träning på Ullevi och jag grät muddaflippin spik (vass sådan) för att jag inte kunde vara med. Saknar att träna friidrott, men när halsen tycker att jag behöver hosta inälvorna ur mig några gånger i timman kändes det bättre att stå bredvid och filma istället.

 

 

Det kom en tapper skara denna gången också så vi passade på att ta en gruppbild, och eftersom det alltid är någon som blundar på gruppbilder gjorde vi det allihopa, så slapp denne någon känna sig utanför. Oskärpan kan ni skylla på min fader.

 

Nästa gång är den 8e april kl 18.00. Plats får ni veta några dagar innan!

 

Nu ska jag packa ner allt jag packade upp igårkväll, till ljuva toner av Håkan Hellströms nya och Linnea Henrikssons gamla. Imorgon hälsar jag på hos er Stockholmare igen. Hejdå.

Spring @ Avenyn

Godkväll! Här får ni som inte kom på inför-varvet-träningen i lördags lite filmsnuttar från morgonen, så att ni fattar vad ni gått miste om. Varsågoda.

 

 

Springa wiiiiii

Godkvällars,

 

idag var första Clara, färdiga, spring!-löparträffen inför Mellanvarvet! Vi samlades klockan 10 vid mitt livs fetaste reklamprojekt: en tre meter hög flagga med min logga på, som Göteborgsvarvet tryckt upp. Hur coolt? Sjukt coolt.

 

 

Det kom runt tio tappra köldförnekande själar och vi körde intervallekar upp och ner för Avenyn under ledning av Eric Senorski (google him). Här är en bild på när jag står och kollar fascinerat på honom:

 

 

Sen köttade vi gärnet upp och ner för avenyn med vattenpaus på Hard Rock. Jag var svintrött.

 

 

Har klippt ihop en kort video från träningen som kommer komma upp på tahultsbarn2 på onsdag i nästa vecka. Håll utkik där! Kommer även droppa tid och plats för nästa träff, så don't you dare miss that.

 

Nu ska jag hem till Asta och fira att hon fyller år nästa lördag (då jag inte är hemma utan åker upp till Stockholm helt ensam för hemlighetsmakerier). Hoppas ni får en tjock (som i fet lol lol) lördag. Hejdå.

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

e