JAG FLYTTAR!

Hej min fina, underbara blogg som jag haft här sedan 2008!

 

Idag är det dags. Idag för prick två månader sedan sade jag upp mitt avtal med Devote. Kände att det var dags för förändring, jag ville komma vidare i mitt bloggande - och idag skriver jag alltså mitt allra sista blogginlägg här på Devote.

 

Ni fattar inte hur nostalgisk jag känner mig just nu. Känns som att jag skriver mitt testamente.

 

Idag flyttar jag alltså från Devote till... *trumvirvel* VeckoRevyn!

Kommer därmed bli en av VeckoRevyns åtta VIP-bloggerskor. Är hur taggad som helst, sidan är grym och bloggerskorna känns som sköna människor. Jag vet att många av er ogillar förändring lika mycket som jag, och den nya bloggen kommer utséendemässigt att se väldigt annorlunda ut, men jag lovar att om ni väljer att följa med mig så kommer det inte vara minsta skillnad alls på mitt bloggande. Eller jo kanske. Jag kommer förhoppningsvis bli bättre. Tänk om jag bara blev sämre liksom. Då hade jag förstått om ni slutade följa mig i bytet.

 

Ni hittar mig från och med idag på

 

http://blogg.veckorevyn.com/claraslife

 

 

Bokmärk, spara, skriv ner! Observera att det måste stå ett blogg. innan veckorevyn.com[...], annars kommer man inte in på bloggen. Och eftersom jag tycker om er så himla mycket och så gärna vill att varenda en av era snygga nyllen ska hänga med mig till Veckorevyn, får ni här en direktlänk till var ni följer mig via Bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/11167591/clara-henry

 

Snälla följ med. Vi kommer ha så himla kul ihop. Vi ses på andra sidan. (lol) (mvh göteborg)

Vad är England för dig?

Hola amigos,

 

ikväll ska ni få en mashup i vloggform av allt jag filmade på studenten, men tills filmen laddat upp på youtube tänkte jag bara pusha för en tävling som Devote anordnar som ni verkligen inte får missa.

Devote och EF språkresor har i sommar en kampanj ihop: Vad är England för dig?

Tävlingen går ut på att man laddar upp en bild på vad England är för just dig. Röda bussar, vackra parker, afternoon tea, engelsk landsbygd? För mig är England en farfar som sitter i en tjugo år gammal fåtölj, dricker te och läser The Guardian.

 

En vinnare får en utlandsstudie i två veckor till den vackra kuststaden Brighton i England i augusti. Klicka här för att vara med och tävla!

Den sista måltiden och annat gött

Hola amigos (med läspande S for that extra spanish touch)

 

Simon har åkt hem, jag har precis ätit Mors dag-marängsviss och ligger nu nedbäddad i min säng i mjukisshorts och munkjacka och slösurfar les interwebs. Idag har varit en väldigt o-spännande söndag, så ni får en fin bild från igår.

 

Vi hade en sista måltid ihop, några från klassen, bestående av pizza, cola (som jag egentligen inte tycker om, varken pizza eller cola, men var så förbannat hungrig så det slank ner ändå och var till och med gott) och fotboll (som jag egentligen inte heller tycker om, men i rätt sällskap var det muy trevligt).

 

 

 

OBS Hanna i mitten till höger är inte heartbroken, hon ville bara inte vara med på kort.

 

Imorgon är jag ledig eftersom lärarna ska ha pardey och rätta alla nationella prov. Har inget kvar att plugga så är jätteorolig för att jag inte ska kunna hitta på något att göra. Har dock sjukt trevliga nyheter att breaka, men de sparar vi tills imorgon. God söndag!

BLOGGAPP

Jaaaaa aaaaa aaaahhhaaaa alla devoteare! Nu kan vi äntligen jubla och dansa i ring av lycka, för Devote har gjort en vettig bloggapp!

 

Nu ska jag bara övertala Tele2 att göra deras 3G gratis även för kontantkortsanvändare, sen är jag på god väg att bli sveriges bästa bloggerska.

 

 

Like a kändiz

Ni har väl för sjuttsingen inte missat att Devote intervjuat mig och tre andra Devoteare om hur vi firar jul? Min idol Knivlisa har svarat. Känner mig skitstolt som får stå där och posea med henne.

 

 

In och läs de andras svar också om ni vill: HÄR!

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

e