When You Are A Feminist

Simon badar den lyxaren och jag bara slösurfar vilket i nio fall av tio väldigt väldigt inte roligt, men ni känner väl mig vid det här laget och vet att när jag hittar något bra då vill jag dela med mig av det.

 

Jag har hittat världens bästa tumblr.

 

Den heter When You Are A Feminist och är KLOCKREN på så många punkter. Sedan är det såklart en hel del anti-höger med och det gillar jag inte, för åff kårs har alla rätt till sin politiska övertygelse (såvida du inte är Sverigedemokrat (då ska du bekämpas med eld och högafflar utan pardon)).

 

Detta ger vi till When You Are A Feminist-crewet:

 

 

 

Annan asbra (fb-)sida om just detta ämne (som länkade mig i somras, score) hittar ni HÄR

Med Clara Henry S01 E05 - HanaPee

Idag gästas MCH av grymma HanaPee! Hon förklarar varför feminism är så viktigt, jag lär er instagramma korrekt och Hanna och jag äter blogglunch. Hoppas att ni gillar det.

 

 

Intervjuad i Nyheter24

Hejhej, idag är jag med i en jätteintressant artikel på Nyheter24 om varför så få av de största youtubersarna är kvinnor och diskrimineringen många av oss utsätts för. Jag fick ett helt stycke och blev kallad "Henry" which in my opinion makes me pretty awesome:

 

 

 

 

 

De har dock felciterat mig vid ett tillfälle, för Simon får även han kommentarer om sitt utseende som snygg! och liknande. Däremot slipper han kommentarer som dig skulle man gärna sätta på och snygg röv, tar du den där bak? :P. Hur som helst, den som vill läsa artikeln kan klicka på printscreenen!

Ibland, vore trevligt, ja

Med den här bilden säger jag godnatt. Glöm inte att ni är fantastiska.

 

 

Tack för att Supersnippan på facebook delade bilden. Alla borde gilla. Nu.

Visa ord från min twitter

 

FÖRLÅT

Den här bilden laddade jag upp på instagram för några dagar sedan:

 

 

Bilden popade, dvs tog sig till popular page. Är det förresten bara jag som använder uttrycket popade? Hur som helst. Jag fick en kommentar av en helt okänd, förmodligen amerikansk, kille med ett hamburgermeal som profilbild:

 

6/10

 

Det var allt det stod. 6 av 10 poäng på snygghetsskalan. Och det är här, kära bloggläsare, som jag vill be er alla om ursäkt. Förlåt för att jag helt glömt bort att ni betygssätter min kropp. Förlåt för att jag inte är en 10a och en ständig fröjd för era ögon. Förlåt till alla er nya läsare, som kommer hit av en slump och tvingas se en tjej som lägger upp bilder på sig själv men bara är en sexa (!?!).

 

Därför tänkte jag gottgöra saken för er. Här har ni lite mer boobies att glädjas åt:

 

 

Fast... nah. Det gjorde ju inte så mycket. 6,5 skulle jag nog ge, max 7. Bättre kan jag.

 

 

Mer boobies och en smalare midja! Nu börjar det likna något. En åtta skulle nog denne okända amerikan ge min kropp nu. Fast är 8 good enough? Jag menar, på en skala på 1-10?

 Nu jävlar Clara! Här har vi the good stuff. Kan redan känna de goa rövtafsen på krogen.

Bröst som inte bara är kroppsdel utan även något som du, okända amerikanska herre, kan spela fickpingis till om kvällarna; en midja så smal att jag kunde varit en skyltdocka på Gina Tricot; hår stort och supersexigt; och en bred fin rumpa som du eller faktiskt vem som helst kan klämma på halvvägs mellan dansgolv och bardisk nästa fredag kväll.

 

Hoppas att jag gottgjort mina misstag, kära läsare. Jag hade helt glömt bort att det tydligen är fritt fram för människor att betygssätta tjejers kroppar.

Ja, det är jag.

Ibland blir man arg och då blir det arga videobloggar. Men jag hoppas att ni ska gilla det ändå. Glad valborg!

 

 

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

e