GÖTTLABOOORG

Igår var så himla mysigt. Jag landade på Landvetter flygplats klockan halv fem. Sen tog jag mina fyra helvetestunga väskor och åkte hem, slängde in dem på mitt rum, tog första bästa buss till stan, mötte Simon på centralstationen, tog hans väska och åkte första bästa buss hem, slängde in väskan på mitt rum, kastade i oss mat och åkte till stan.

 

Vi gick till Henriksberg med finaste utsikten.

 

 

Det var jag och Simon och Sonja och Asta, och flera andra som jag inte träffat på hur länge som helst. Henriksberg hade Håkan Hellström-kväll och de spelade så gott som enbart Håkanlåtar, och vi köpte Håkandrinkar döpta efter Känn ingen Sorg och Kär i en ängel, med Håkanpins på sugrören.

 Med andra ord: saknade jag Göteborg minsta lilla medan jag var i Stockholm, så är hemstadskvoten numera uppfylld och skitnöjd efter igårkväll.

Ibland vill jag kunna laga mat, men då tänker jag bara näe, varför behöver jag kunna det när det finns folk som gör det åt mig

Vit lögn: Vi lagar mat!!!

 

Sanning: Simon lagar asgod ugnsbakad fisk med citron. Jag har skalat några potatisar och nu sitter jag framför ugnen och säger KOM SIMON VI MÅSTE INSTAGRAMMA

 

 

Vi ska ha fin parmiddag i lägenheten och sen ska vi se World War Z på bio. I 3D! Döda människor som flyger genom bioduken mot en, ursäkta men låter det som att min fredag kan bli mycket bättre? Tror fan inte det.

 

God helg!

Friday\'s (lol både som i resturangen och att det var fredag igår hihi)

God morgon!


Vill egentligen säga god förmiddag men eftersom något spån bestämde att det bara är förmiddag innan klockan 12 och nu alltså är eftermiddag (vilket jag inte under några omständigheter tänker gå med på, det är tamefan förmiddag fram till klockan halv tre) så säger jag godmorgon. Jag och Simon gick upp för två timmar sedan. Det är morgon.

 

Igår var vi med i Din Gata på Sveriges radio! Lyssnade ni? Kommer slänga upp en flashlänk under dagen. Sedan åkte vi och hängde med några av Simons kompisar i Malmö på kvällen (åt på Friday's och sen rapade jag groteska pommes frites-rapar resten av kvällen).

 

Har dock inga bilder alls från kvällen (eftersom jag är en sån alternativ bloggerska) så här får ni en bild på min frukost.

 

 

Kalkon- och tomatmackor med te och Discovery Channel. Perfekt för slitna människor på lördagsmornar.

Fredagsfin

Sprang nyss åttan på nytt personbästa: 35 minuter!!! Take that, tahultsbacken. HA.

 

Dessutom har jag hunnit tona håret idag också. Den här toningsfärgen brukar jag använda lite då och då. Är dock dum i huvudet 4 realz och kan inte räkna, så färgen satt bara i 15 minuter istället för 20 som det egentligen skulle vara. Jättebetryggande och as-självförtroende-stärkande att veta när jag har kursprovet i matte på tisdag.

 

 

 

Nu ska jag dansa i mitt rum till lite Daft Punk och snart åker jag mot Göteborg för middag och utgång med min fina klass. Skepp ohoj.

Meine kleine hombre är på besök

God kväll!

Veckans fredagsunderhållning är att sitta i sängen med Simon och se snygg ut.

 

 

Idag tänker vi alltså göra det vi är bäst på och vara übersunkiga kidz, ligga in sängen i mjukisbrallor, se på gamla avsnitt av 100 Höjdare och äta godis.

 

 

 

Min hombre är här tills på tisdag så ni kan förvänta er både podcast och filmat material inom kort. Vår plan är att vara skiteffektiva. Vi får se hur det går.

 

Simma lugnt fishelitos

Pizzafriday

God fredag readerz!!!!!!

 

 

Idag har jag inte gjort något värt att tala om. Inte ett jävla skit. Vilket är sjukt gött. Förutom, möjligtvis, att jag ringde vårdcentralen imorse för att boka tid så att de kan få tala om för mig varför jag får skitsmärtsamma kramper i diafragma-området ett par gånger om dagen.

 

De sa att de inte hade tider kvar och att jag var tvungen att ringa vid 6 på morgonen om jag ville ha chans att få en, och hänvisade mig till primärvårdsakuten och en väntetid på åtta timmar. Jag ba ja. Absolut. Hell yes.

 

 

Men jag är glader ändå för ikväll åker jag och äter pizza och har Joseph Gordon-Levitt-marathon med Sonja och Asta. Hoppas er fredagskväll blir lika fin som min. Hejdå!!!!!

Its friday friday gonna eat something on friday

Godkväll kamrater och främlingar!

 

Idag är jag trött, mensig, lite surig och mycket ont i huvudet-ig. Så jag tänkte bara tipsa om ett botemedel mot dessa fyra symptom: umgås med fina människor. Det ska jag göra ikväll.

 

 

 

Sen har väl något antagligen slagit slint i min mage och jag gått och blivit gravid eller fått binnikemask eller något sånt, för jag har ätit som en häst (läs: frukt) sedan i måndags. Har käkat dubbla portioner hela dagen idag och dessutom gått hungrig mellan målen. Fattar ingenting. Och nu ska vi äta pasta och jag är rädd att jag ska äta upp allt utan att de andra ska få tillräckligt. Så sjukt jobbigt att bo i ett i-land.

 

Ha en gosig fredag. Hejdå.

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

e