Jordgubbar och gamla buffar

HEJJE

 

 

Här sitter jag och är lite ledsen över att Simon för tillfället sitter på ett flyg till värmen och jag inte längre kan sms-bomba honom när jag vill. Ser glad ut men det är bara för att jag precis ätit jordgubbar. Skenet bedrar.

 

Mattias från Göteborgsvarvet, som hjälpte mig anordna mina löparträffar, kom förbi förut. Fick en sån här:

 

 

Värsta inglasade plaketten med skitvassa kanter där det står Tack Clara Henry för din värdefulla medverkan i Göteborgsvarvet och lite annat mindre viktigt. Gulligt!!! Den ska jag titta på när jag är ledsen och tänka att jag faktiskt kan bidra med värdefull medverkan ibland.

 

Sen fick jag typ hundratjugo (läs: sexton) överblivna såna här också:

 

 

 

Buffarrrrrrr! Tänkte ta med dem när jag flyttar till Stockholm på måndag och dela ut till fanz i Stockholmstrakten, ifall någon som inte sprang med mig skulle vilja ha en lila buff som det står claraslife och Mellanvarvet på med stora bokstäver.

 

Stockholmare (och andra som kommer vara i huvudstan i juli månad för den delen), skulle ni vara intresserade av buffar? I så fall packar jag ner dem dirri så får ni slå på hjärnan på stalkingmode från och med måndag.

Götelaborgsvarvet jaddå

Godkväll readerz,

 

idag har jag sprungit runt på Göteborgsvarvet och hjälpt till med deras sändningar från varvet. Bar väskor och hittade potentiella intervjuobjekt och fick en halsbricka som var way coolare än mina arbetsuppgifter:

 

 

Brände axlarna i solen men någonstans vid halv fem-tiden bestämde vädergudarna att det inte alls skulle vara fint väder hela dagen, så världens skyfall utbröt och jag och Kimberly fick, i väntan på att les parents skulle springa i mål, söka skydd under vårt blommiga liggunderlag. Sexy beasts.

 

 

 

Nu har vi ätit thai, moder och fader har klagat över stelhet mer än någonsin och nu ska jag äta godis och beskåda ESC-finalen. HEJA ROBIN YAAAYAYAYYAY WOOOOOOOO ps. följ mig när jag livetwittrar från #eurovision på @glasklart ds.

 

 

 

Kopiera koden: DIZ7GZPQXB och registrera den på libresse.se/pinkticket

 

Advertisement

Värme d\'fuck u been

Förstår ni ens hur varmt det var att gå ut till bussen förut. FÖRSTÅR NI. Antagligen gör ni det för jag antar att sommaren kommit till några fler ställen i Svea rike än bara Göteborg, men det var helt sjukt. Och det ska bli ännu varmare imorgon. Är i chock. Lycklig sådan.

 

 

Imorgon ska jag alltså springa runt som hjälpreda på Göteborsvarvet. Fick en sån halsbricka som alla som jobbar med varvet får. Står all access på den med stora bokstäver. Frick yeah.

KLAR MED SKOLAN

Hej vänner. Här sitter jag som en blek liten mask.

 

 

 

Är konstigt utmattad och nere och jag vet inte ens vad det beror på, men idag hade jag min allra sista klassrumsredovisning och för fem sekunder sedan skrev jag precis klart min allra sista muntliga presentation till nästa veckas rundvandring i Göteborgs olika stadsdelar. Innerst inne är jag alltså ändå pepp och lycklig för detta innebär att jag är helt klar med gymnasiet. Helt färdig. Ska bara redovisa det jag precis skrev klart på torsdag, men det ska bli skitkul så det räknas inte.

 

Nu ska jag knö ner lite mat i min runda lilla mage och sen ska jag in till Götlaborg för tekniskt möte inför Göteborgsvarvet imorgon. Jag ska nämligen springa runt och fixa intervjuobjekt till varvets livesändningar. I solen. I rekordvärme. Yeah. Feeling that soleksem coming my way.

INFÖR VARVET

Fina mellanvarvslöpare, i övermorgon kör vi! Här får ni lite tagg blandat med info om vad som händer på söndag.


 

And as I promised - här är en tydligare bild över vart vi ses på söndag, på ett ungefär. Håll utkik över claraslife-flaggan som vanligt!

 

 

 

Spring @ City

Igår var sista träningen med min lilla grupp inför Mellanvarvet! Huuuuuhhhhhhhhhh (*dramatisk inandning*).

 

Vi möttes inne på SATS på Kungsgatan.

 

 

Friidrotts-Tommy var gästtränare. Han brukar träna stela 30-40-åringar i löpning och löpteknik och gillar personligen att springa marathons.

 

 

Vi var ute och sprang och gjorde benstyrka i en timma ungefär. Sedan sprang vi tillbaka. På väldigt stela ben. Jag hade helt ok go träningsvärk i mitt arselhoff idag.

 

 

Och så kom youtube-Keyyo och spontanöverraskade oss inne på gymmet! Hon tränade tydligen där. Sjukt oväntat.

 

 

Sen fick vi lite godsaker från SATS, kexchoklad från varvet och sen åkte jag hem och åt sushi och kände mig duktig.

Spring @ Skansen Kronan

Förra torsdagen kubbade jag och mitt tappra träningsgäng upp och ner för Skansen Kronan-backen sex gånger. It was kind of svettigt.

 

 

Har en buff med mitt namn på frick yeah

 

Spring @ Röda Sten

Idag var det inför-mellanvarvet-spring-träning-tjofräs igen! Mamma varnade om att det kanske inte skulle komma så mycket folk då mötesplatsen, Röda Sten, ligger lite off. Så dök det upp 25 pers. Är stolt.

 

 

På schemat stod ett drygt 4,5km långt distanspass under ledning av gästtränare Bibbi (den korthåriga kvinnan i knallgrönt på bilden under). Hon är 69 år gammal, springer en mil om dagen och tar Göteborgsvarvet på 1 timme och 39 minuter. Jag är hennes största fan.

 

 

Det blåste sheissemycket. Skojar inte. Det var brutalt.

 

 

Sen stretchade vi under bron som gnisslade som om den skulle falla ihop när som helst. Pappa lånade min kamera för att filma och med gnisslet i bakgrunden lät det som att vi var med i en skräckfilm. Fast typ en glad och svettig sådan.

 

 

Och så fick jag bli fotad också. Av en fem, sex stycken tjejer som alla var minst tre år yngre och tio centimeter längre än mig. Tjejen på bilden nedanför böjer på sig medan jag sträcker på mig som fan. Damn you, genes.

 

 


Så ikväll ska jag lägga mig tidigt och hoppas att jag får träningsvärk i födelsedagspresent imorgon. Gudnait.

Spring @ Ullevi THE MOVIE

Hiya fellas.

 

Idag besökta jag Köpenhamn för första gången i mitt liv. Vi tog tåget över, var där i knappt två timmar, åt på BK och åkte tillbaka. Hade med kamera och allt men tog inte en enda bild. Känner mig som en väldigt orutti bloggerska.

 

Här får ni istället filmen från förra löpträningen på Ullevi inför mellanvarvet.

 

 

Sen har jag en asgrym surprise till er alla som vill springa mellanvarvet men bor i nån liten håla i typ ingenstans och inte har möjlighet att komma på träffarna: om ni går in på http://www.goteborgsvarvet.se/vinn kan ni vinna en gratis startplats till Mellanvarvet, om ni motiverar varför ni vill vinna en. "Att få röra på fläsket med Clara Henry" är en helt okej motivering enligt mig.

 

Så kan ni höra av er till mig (claraslajfern@hotmail.com) och så kan vi mötas upp och springa allihopa lika a big happy family. Hur bra låter inte det? I know right.

Spring @ Ullevi

Guten kvällen!

 

Kom nyss hem från den andra löparträffen inför Mellan-Göteborgsvarvet. Denna gången var det friidrottsinspirerad träning på Ullevi och jag grät muddaflippin spik (vass sådan) för att jag inte kunde vara med. Saknar att träna friidrott, men när halsen tycker att jag behöver hosta inälvorna ur mig några gånger i timman kändes det bättre att stå bredvid och filma istället.

 

 

Det kom en tapper skara denna gången också så vi passade på att ta en gruppbild, och eftersom det alltid är någon som blundar på gruppbilder gjorde vi det allihopa, så slapp denne någon känna sig utanför. Oskärpan kan ni skylla på min fader.

 

Nästa gång är den 8e april kl 18.00. Plats får ni veta några dagar innan!

 

Nu ska jag packa ner allt jag packade upp igårkväll, till ljuva toner av Håkan Hellströms nya och Linnea Henrikssons gamla. Imorgon hälsar jag på hos er Stockholmare igen. Hejdå.

Spring @ Avenyn

Godkväll! Här får ni som inte kom på inför-varvet-träningen i lördags lite filmsnuttar från morgonen, så att ni fattar vad ni gått miste om. Varsågoda.

 

 

Spring Göteborgsvarvet med mig!!!

Amigos y amigas!!!

 

Som ni alla vet är jag i Englandet med klassen för tillfället, men jag förberedde en grej till er förra veckan. This one goes out to alla träningsglada Göteborgare. Hoppas vi ses på lördag för bövelen!!

 

 

Me being swag

Idag fick jag ta en fanbild. Dog typ för att det var så coolt och ballt och awesome. Och lite pinsamt, eftersom jag blev mer exalterad än tjejen som kom fram. Men det är ju sånt som händer liksom.

\"\"

 

Hon hette Emmy och jag fick till och med skriva autograf. Märker ni förresten hur jag bara skrivit punkter i detta inlägg, inte ett enda utrops- eller versaltecken? Det är för att dölja hur helgalet jag tycker det är att folk verkligen vill ta kort med mig och att jag fortfarande blir helt fnissig bara jag tänker på det.

\"\"

Göteborgsvarvet 2012

Jag vaknade klockan åtta.

Kom till Göteborgsvarvets målfålla klockan halv tio.

Packade upp bananer och kexchoklader till klockan halv två.

Delade ut bananer och kexchoklader till de 62 000 löparna till klockan sju.

Städade undan kartonger, bord och överblivna bananer till klockan åtta.

 

Åkte hem.

Dog.

 

Och då syftar jag inte på dog som i hund utan som i imperfektformen av att dö. Jajamän.

 

ALLTSÅ JAG TROR INTE NI FÖRSTÅR HUR UTMATTAD JAG ÄR.

 

\"\"

 

Såhär ser resten av min lördagskväll ut:
Ligga i soffan.

 

Because I\'m worth it.

 

\"\"

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

e