VINNARE

Nu har jag dragit en vinnare i tävlingen om ett personligt smycke från inovadesign! Den lyckliga denna gången heter Jennu (eller Jenny, om hon råkat skriva fel, eller så har hon bara väldigt alternativa föräldrar) och hon vann tack vare sin lite lustiga, långa och jättefina motivering:

 

Hej Clara.
Jag satt och funderade på om jag skulle skriva eller inte. Läste igenom de andras kommentarer och insåg att min idé inte alls var så känslosam som många andras. Men så tänkte jag, äsch. Alla har ju en chans. So here we go.

När jag var 8 år gammal fick jag upp ögonen för någon som jag inte sett förut, hon hette Julia. Vi var så olika varandra som man någonsin kommer komma och det är jag så otroligt glad över. Det finns ingen i denna värld som jag litar på så mycket som jag litar på Julia. Jag älskar henne från djupet av mitt hjärta och nu i 10 år har hon funnits för mig dag ut och dag in. Vi har inte gått i samma skola eller ens bott nära varandra på 5 år och ändå är hon som min högerhand.

När jag för ett två år sedan var i min lägsta period i livet, då jag mådde som sämst och hade kassaste självkänslan så valde jag att börja i en helt ny skola där jag inte kände någon, överhuvudtaget. Där träffade jag Julia. Som nu är den andra personen i mitt liv som jag litar helhjärtat på och som jag umgåtts med VARJE dag i ett helt år. Hon är så bra, och så himla fin, och det går inte ens att beskriva lyckan jag känner när jag är med henne. Vi umgås varje dag och sover hos varandra minst 3 gånger i veckan. Det är ett under att vi inte har bråkat.

Eftersom de här två personerna har räddat mig ifrån att drunkna ner i mig själv och alltid har tagit emot mig när jag rymt hemifrån, och funnits för mig när jag skadat mig själv och gråtit mig till sömns, så finns det inget finare namn än Julia i denna värld. Har funderat på att tatuera in det någonstans, men än så länge hoppas jag på att få vinna ett smycke med Julia inristat på.

Något som är galet - båda två har spelat fiol sedan de var 4 år gamla och de båda är helgrymma på att måla. De är så lika men ändå så olika. De är mina soulmates helt enkelt.
Kram

 


Grattis! Kolla din mail. Och tack till ni övriga som också deltog, så himla många fina motiveringar ni har skrivit. Ni vinner säkert nästa gång.

Allra käraste syster

Kolla vad jag fick hem häromdagen!

 

 

Min lillasyster Kimberly fyller 17 på söndag och jag ska överraska henne med bland annat denna ringen. Det står syster ingraverat och jag själv har en likadan. Känner mig som världens bästa syskon just nu,

 

 

 

Nu ska jag bara hålla tummarna att hon inte läser min blogg idag. Det vore ju lite trist. Ni har väl förresten inte glömt att ni kan vinna ett sånt här personligt smycke från inovadesign? Gå in och tävla HÄR, jag drar en vinnare på måndag kväll!

TÄVLING: vinn smycke från Inova Design!

För att fira att det bara är 37 dagar kvar till min student kör vi en tävling! Denna gången blir det en lycklig vinnare som får välja valfritt handgjort smycke från Inova Design. Inte nog med att smyckena är skitfina, dessutom kan du gravera in namnet på dig själv eller din mamma eller din guldfisk eller faktiskt VEM SOM HELST!

 

 

Såhär gör du för att tävla:

 

1. In och dra en gillahttp://www.facebook.com/InovaDesign.se

 

2. Skriv en kommentar här nedanför med en motivering på vem du skulle vilja ge ett specialgjort smycke och varför. Glöm inte att skriva din mailadress i slutet av kommentaren så att jag kan kontakta dig om du skulle vinna!

 

 

Själv skulle jag vilja ge en Vill du gifta dig med mig?-ring till personen som uppfann nässprayen. Hen räddar mitt liv just nu. Jag avslutar tävlingen på onsdag om exakt en vecka. KÖÖÖÖÖÖR!

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

e