Hejdå matten!!!

Hej. Jag kommer aldrig mer plugga matte.

 

 

Vet inte hur provet gick men hoppas hoppas hoppas på VG. Oavsett betyg känns det dock så jävla gött i hela mig. Hejdå matte C. Vi ses aldrig mer.

Är för trött för att komma på en bra rubrik så skriver något skitlångt så det går längre tid innan jag behöver plugga matte

HEJ

 

 

Glad första maj! Hoppas ni alla demonstrerar mot orättvisor idag på ett eller annat vis. Jag nöjer mig med att låta gårdagens videoblogg bli mitt inlägg i debatten. Tusen friljoner tack för all positiv respons jag fått förresten, ni är fan det bästa sedan skivat bröd.<3

 

Idag ska jag klistra mitt anus till min skrivbordsstol och plugga matte hela dagen. Skitkul.

 

 

 

Men sen ska jag softilera med Martin vid tre och sen ska jag sova och sen ska jag sova ännu mer för imorgon har jag sovmorgon till klockan 13 AMEN!!!

Presenter PÅ EN TORSDAG idag är det fest

Alltså det sjukaste någonsin hände igår.

 

Jag förstod matten.

 

Okej, jag vet att det är svårt att ta in. Men det är sant. Jag tar det igen, så kan ni låta det smälta en liten stund: jag förstod matten.

 

Så idag satt jag i en timma, gjorde de sista sidorna inför provet imorgon och hade inte ett enda fel. Feeling invincible.

 

 

Sen att jag bara gjorde g-uppgifterna är en petitess som vi alla kan glömma bort inom de närmsta fem minutrarna. Vi kan prata om något annat nu.

 

Kolla vad jag fick av Sonja idag i födelsedagspresent:

 

 

Blev helt blown away av den kvinnans teckningsskills. Längst upp till vänster vid slutet av en lång trappa står det dröm, för man måste hela tiden ta sig själv uppåt för att nå sina drömmar och enligt Sonja är jag där uppe och nosar (blev helt rörd). Sedan är det jag själv som sitter där nedanför, och till höger är ett slott typ Hogwarts som också symboliserar drömmar (ja, jag har drömt om att gå på Hogwarts, aint gonna deny it mkay).

 

Framför Hogwarts vajar en union jack som går över till rötter i foten av trappan, eftersom jag har brittiska rötter, och i mitten av hela tjofräsen står Shaun (!!!) (med en äkta tygskjorta!) (en av Sonjas skjortor hade tydligen fått offrats) eftersom jag älskar This Is England.

 

Så fiiiiint. Blev helt rörd. Nu ska jag bara hitta en tom fläck någonstans på mina överfulla väggar där jag kan hänga upp den.

El batmano españolo

Hola gupas señors señoritas y bambinos!

 

 

Här sitter jag och Batman och har det lite kvällsmysigt.

 

 

Kom hem från Englandet igår kväll slash natt och var alldeles för trött för att orka slänga upp något. Men idag har jag gjort trevliga grejer!

 

Kom precis hem från en spontanmiddag med tre gamla högstadiekompisar. Det är så himla skönt att återupptäcka gamla vänner som man tappat kontakten med. Som att man plötsligt fått helt nya bästisar, fastän man bara tryckt refresh page på dem man redan haft, men glömt bort lite grann.

 

Här är för övrigt min bästaste bästis ikväll:

 

 

Not. Matte C är min värsta fiende. Och vi alla vet hur awkward stämningen blir när man råkar bli ensam med någon man ogillar. Så nu ska jag gå och försöka lätta upp atmosfären genom att äga skiten ur min mattebok.

 

HAHA lol just kidding jag får göra om varje tal minst två gånger innan det funkar. Men fantasi är åtminstone bra att ha.

SÅÅÅÅÅ KUUUUUUL inte

Om ni undrar hur intervjun gick är svaret väldigt dåligt.

 

Först lade mitt internet av. Det hackade som i helvete över skype och jag kunde inte svara på frågorna, så tjejen som intervjuade fick ringa min mobil istället.

Sedan var jag rätt dålig på att ge bra svar. Kändes det som. Kunde sagt bättre saker.

Men, lucky me, det spelade ingen roll ändå, för efter en halvtimmas intervju fick jag beskedet att ingenting hade spelats in och att vi var tvunga att ta om det.

 

Så nu har jag en ny intervjutid på lördag klockan 11. Jahapp.

 

 

Nu har jag varit skitproduktiv och städat hela rummet (!) och pluggat asmycket matte (!!!). Ska jobba stenhårt för att få skriva HEJDÅ PQ-FORMELN!!! med stora, bloddrypande bokstäver på våra studentflaks-lakan i vår.

Hejdå matte B

Okej alla: gissa vem som tyckte nationella proven i matte B kändes grymt idag och till och med vågar hoppas på ett starkt VG, om inte förhoppningsvis möjligtvis eventuellt ett MVG?

 

Rätt svar:

 

\"\"


Ni fattar inte hur lättad jag är. Två veckors konstant mattepluggande var det helt klart värt. Tack gode gud.

 

 

Hela klassen efter nationella: Amagaaad sista matteprovet någonsin!! SÅ UNDERBART!!! *kram puss lyckotårar*

 

Moi: Haha, jaa...

 

Hela klassen: Haha vadå, eller ska du läsa matte C?

 

Moi: Jepp.

 

Hela klassen: Aha.

 

Moi: Mm.

 

\"\"

 

Men jag är glad ändå för idag är jag Underbara Clara all over the place för jag har på mig en klänning som jag sytt själv. Det är så galet handy.

\"\"

Ett inlägg om absolut ingenting

Hola readerz.

 

\"\"

Sitter med mitt bästa fejk-smile och pluggar matte inför prov på fredag på geometrikapitlet, som vår lärare gett oss tre lektioner att jobba med. KUL.

\"\"

Men det är rätt chill, för jag blev asglad när jag tittade i brevlådan och såg att jag fått världens finaste fanbrev skrivet med Bieberlila tusch plus två handgjorda armband. Tack snälla fina Sofia!

\"\"

Sen har jag lärt mig lyfta på ena ögonbrynet. Aldrig kunnat det innan. SJUKT COOL TYCKER JAG.

\"\"

 

Mitt bästa jagärenguldfisk-smile. Nu ska jag fortsätta plugga matte. Haidoe.

\"\"

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

e