Jordgubbar och gamla buffar

HEJJE

 

 

Här sitter jag och är lite ledsen över att Simon för tillfället sitter på ett flyg till värmen och jag inte längre kan sms-bomba honom när jag vill. Ser glad ut men det är bara för att jag precis ätit jordgubbar. Skenet bedrar.

 

Mattias från Göteborgsvarvet, som hjälpte mig anordna mina löparträffar, kom förbi förut. Fick en sån här:

 

 

Värsta inglasade plaketten med skitvassa kanter där det står Tack Clara Henry för din värdefulla medverkan i Göteborgsvarvet och lite annat mindre viktigt. Gulligt!!! Den ska jag titta på när jag är ledsen och tänka att jag faktiskt kan bidra med värdefull medverkan ibland.

 

Sen fick jag typ hundratjugo (läs: sexton) överblivna såna här också:

 

 

 

Buffarrrrrrr! Tänkte ta med dem när jag flyttar till Stockholm på måndag och dela ut till fanz i Stockholmstrakten, ifall någon som inte sprang med mig skulle vilja ha en lila buff som det står claraslife och Mellanvarvet på med stora bokstäver.

 

Stockholmare (och andra som kommer vara i huvudstan i juli månad för den delen), skulle ni vara intresserade av buffar? I så fall packar jag ner dem dirri så får ni slå på hjärnan på stalkingmode från och med måndag.

INFÖR VARVET

Fina mellanvarvslöpare, i övermorgon kör vi! Här får ni lite tagg blandat med info om vad som händer på söndag.


 

And as I promised - här är en tydligare bild över vart vi ses på söndag, på ett ungefär. Håll utkik över claraslife-flaggan som vanligt!

 

 

 

Spring @ City

Igår var sista träningen med min lilla grupp inför Mellanvarvet! Huuuuuhhhhhhhhhh (*dramatisk inandning*).

 

Vi möttes inne på SATS på Kungsgatan.

 

 

Friidrotts-Tommy var gästtränare. Han brukar träna stela 30-40-åringar i löpning och löpteknik och gillar personligen att springa marathons.

 

 

Vi var ute och sprang och gjorde benstyrka i en timma ungefär. Sedan sprang vi tillbaka. På väldigt stela ben. Jag hade helt ok go träningsvärk i mitt arselhoff idag.

 

 

Och så kom youtube-Keyyo och spontanöverraskade oss inne på gymmet! Hon tränade tydligen där. Sjukt oväntat.

 

 

Sen fick vi lite godsaker från SATS, kexchoklad från varvet och sen åkte jag hem och åt sushi och kände mig duktig.

Spring @ Skansen Kronan

Förra torsdagen kubbade jag och mitt tappra träningsgäng upp och ner för Skansen Kronan-backen sex gånger. It was kind of svettigt.

 

 

Har en buff med mitt namn på frick yeah

 

Spring @ Röda Sten

Idag var det inför-mellanvarvet-spring-träning-tjofräs igen! Mamma varnade om att det kanske inte skulle komma så mycket folk då mötesplatsen, Röda Sten, ligger lite off. Så dök det upp 25 pers. Är stolt.

 

 

På schemat stod ett drygt 4,5km långt distanspass under ledning av gästtränare Bibbi (den korthåriga kvinnan i knallgrönt på bilden under). Hon är 69 år gammal, springer en mil om dagen och tar Göteborgsvarvet på 1 timme och 39 minuter. Jag är hennes största fan.

 

 

Det blåste sheissemycket. Skojar inte. Det var brutalt.

 

 

Sen stretchade vi under bron som gnisslade som om den skulle falla ihop när som helst. Pappa lånade min kamera för att filma och med gnisslet i bakgrunden lät det som att vi var med i en skräckfilm. Fast typ en glad och svettig sådan.

 

 

Och så fick jag bli fotad också. Av en fem, sex stycken tjejer som alla var minst tre år yngre och tio centimeter längre än mig. Tjejen på bilden nedanför böjer på sig medan jag sträcker på mig som fan. Damn you, genes.

 

 


Så ikväll ska jag lägga mig tidigt och hoppas att jag får träningsvärk i födelsedagspresent imorgon. Gudnait.

Springa wiiiiii

Godkvällars,

 

idag var första Clara, färdiga, spring!-löparträffen inför Mellanvarvet! Vi samlades klockan 10 vid mitt livs fetaste reklamprojekt: en tre meter hög flagga med min logga på, som Göteborgsvarvet tryckt upp. Hur coolt? Sjukt coolt.

 

 

Det kom runt tio tappra köldförnekande själar och vi körde intervallekar upp och ner för Avenyn under ledning av Eric Senorski (google him). Här är en bild på när jag står och kollar fascinerat på honom:

 

 

Sen köttade vi gärnet upp och ner för avenyn med vattenpaus på Hard Rock. Jag var svintrött.

 

 

Har klippt ihop en kort video från träningen som kommer komma upp på tahultsbarn2 på onsdag i nästa vecka. Håll utkik där! Kommer även droppa tid och plats för nästa träff, så don't you dare miss that.

 

Nu ska jag hem till Asta och fira att hon fyller år nästa lördag (då jag inte är hemma utan åker upp till Stockholm helt ensam för hemlighetsmakerier). Hoppas ni får en tjock (som i fet lol lol) lördag. Hejdå.

Spring Göteborgsvarvet med mig!!!

Amigos y amigas!!!

 

Som ni alla vet är jag i Englandet med klassen för tillfället, men jag förberedde en grej till er förra veckan. This one goes out to alla träningsglada Göteborgare. Hoppas vi ses på lördag för bövelen!!

 

 

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

e