Jag kanske ser trött ut men det är för att jag är det

Godkväll readerz vill ni ha en ful och halvt oförberedd webbkamerabild vill ni vill ni vill ni

 Jag har ont. I hals och i öron. Var konferencier idag på Slaget om Innerstan (google it eller läs inlägg längre ner). Där var mycket skrikande folk. Och så blev jag själv tvungen att skrika, för trots att jag hade mikrofon så hördes jag inte. Muy intressante.

 

Nu ska jag tillbringa de sista timmarna av min lycklig-att-jag-aldrig-mer-behöver-plugga-matte-tisdag i sängen med New Girl (säsong 1, once again, eftersom denna bonde varken kan streama eller ladda ner S02 WOO), Simon-sms och kärlekfulla blickar mot resväskan på golvet som snart ska packas klart för att imorgon följa med mig ner till Skåneland.

 

Sov gott!

Slaget 2013

Hej readerz. Tänkte bara dela med mig av mitt största huvudbry för tillfället. Och det är inte ens morgondagens matte-kursprov.

 

Imorgon ska jag vara konferencier på Slaget om Innerstan - en årlig fotbollsturnering mellan fyra av Göteborgs största gymnasieskolor. Vet inte hur många som kommer sitta i publiken. Vet inte om jag vill veta.

 

Men mest skrämmande av allt är att min egna skola inte ens är med i turneringen och jag är skiträdd att mitt liv ska bli som Mean Girls:

 

 

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

e