Allra käraste syster

Kolla vad jag fick hem häromdagen!

 

 

Min lillasyster Kimberly fyller 17 på söndag och jag ska överraska henne med bland annat denna ringen. Det står syster ingraverat och jag själv har en likadan. Känner mig som världens bästa syskon just nu,

 

 

 

Nu ska jag bara hålla tummarna att hon inte läser min blogg idag. Det vore ju lite trist. Ni har väl förresten inte glömt att ni kan vinna ett sånt här personligt smycke från inovadesign? Gå in och tävla HÄR, jag drar en vinnare på måndag kväll!

TÄVLING: vinn smycke från Inova Design!

För att fira att det bara är 37 dagar kvar till min student kör vi en tävling! Denna gången blir det en lycklig vinnare som får välja valfritt handgjort smycke från Inova Design. Inte nog med att smyckena är skitfina, dessutom kan du gravera in namnet på dig själv eller din mamma eller din guldfisk eller faktiskt VEM SOM HELST!

 

 

Såhär gör du för att tävla:

 

1. In och dra en gillahttp://www.facebook.com/InovaDesign.se

 

2. Skriv en kommentar här nedanför med en motivering på vem du skulle vilja ge ett specialgjort smycke och varför. Glöm inte att skriva din mailadress i slutet av kommentaren så att jag kan kontakta dig om du skulle vinna!

 

 

Själv skulle jag vilja ge en Vill du gifta dig med mig?-ring till personen som uppfann nässprayen. Hen räddar mitt liv just nu. Jag avslutar tävlingen på onsdag om exakt en vecka. KÖÖÖÖÖÖR!

Sjukt party

Idag fick jag post!

\"\"

\"\"

\"\"


\"\"

 

Mitt första äkta sponsorpaket! Fattar ni hur stolt jag är? Kommer inte bära något annat smycke i typ en månad nu, och när folk frågar vart jag köpt det kommer jag sticka näsan i vädret och ba bitch please read my blog, it was like totally gratis.

 

Slet upp skiten fort som fan med en väldigt nyfiken moder klängande över axeln. Tack snälla mihi.se! Vill ni se mer snygga smycken, smyckeshållare och liknande kan ni klicka här.

\"\"

Det är ändå mitt jesushalsband okej

Idag var andra gången på fem år som jag tog av mig mitt jesushalsband.

Jag har haft utslag på bröstkorgen ett tag och idag tvingade mi madre mig (mer eller mindre) att ta av skiten och låta utslagen lägga sig.

 

Jag känner mig naken. Utsatt, bar, rädd. Exposed.

 

\"\"

Jag har ingen aning om vad tecknena står för, men jag fick den av en munk i Jonsered när jag var yngre och har haft på mig den hela tiden sedan dess. Låter galet mysko men den står väl för allt det jag tror på, på ett sätt.

\"\" 

 

Råkade dock tappa amuletten för nästan två år sedan och var tvungen att gå och köpa en ny.

 

 

Jag: Hej, jag hade en liten amulett med Jesus på, fast jag tappade den, den var ungefär såhär stor, säljer ni såna här?

 

Gubbe i affären: Näe, det tror jag inte. Vi har ingenting med Jesus på förutom de korsen därborta, men leta du ifall du vill.

 

Jag: Okej, vad synd. Men kolla här! En sån här är det!

 

Gubbe: Fast det där är ju inte Jesus.

 

Jag: .... nähää.

 

Gubbe: Nä det är ju jungfru Maria.

 

Jag: ... ja just det ja. Jag menade det.

 

Gubbe: Mm.

 

 

Fast jag kunde ju inte veta att det var Maria och inte Jesus. Alla hade ju klänning på den tiden.

\"\" 

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

e