VINNARE Caseable igen!

Hej kompisar! Nu har jag dragit en vinnare av valfritt skal/fodral från Caseable. Denna gången heter den lyckliga Ida och hon vann med motiveringen:

 

För cirkus en månad sedan var det fredagen den trettonde, det var inte bara då jag tappade min dator i trappen så den nu rasslar lite fint när man skakar den, det var även den fredag som jag i lugnan ro satte på en av dina vloggar. Jag hällde som vanligt upp ett glas vatten med is, mest is faktiskt, men det är inte det intressanta i det här.
Jag minns inte vad det var som fick mig att damp-skratta så hysteriskt men rätt som det var fick min arm ett ryck så att jag bitchslapade mitt vattenglas vilket i sin tur ledde till att datorn fick sig en dusch. Av vatten. Och is. Då var det inte så roligt längre.
Fort som attan flög jag upp, torkade bort allt från datorn, stängde av den och ställde den upp och ner, torkade bort vatten från bord och golv och insåg att mitt lila (Bieber-lila) datafodral var alldeles blött.
Allt löste sig. Datorn fungerar som den ska, bortsett från att den fortfarande låter som en marackas och att mitt fodral inte längre bara är lila utan kamouflagelila. Fint? NJA. Tvekmacka på den alltså.
Sedan är jag för lat för att tvätta, för snål för att köpa ny och för kräsen för att använda det igen. Punkt slut.
Kan ju tillägga att jag skyllde på dig när pappa frågade varför datorn stod upp och ner på torkning.
Han visste inte vem du var. Tyvärr.

Kram kram
Ida


Ida, kolla din mail! Och bra kämpat alla andra, det var sjukt många bra motiveringar denna gången, satt och fnissade högt åt säkert tio-femton stycken. Ni vinner nästa gång! Lovar!

TÄVLING: Caseable igen

TÄVLING!!!

Måndag igen och nog för att Med Clara Henry kanske hjälper till med att dämpa måndagsångesten, men ifall det inte skulle vara nog drar vi igång en tävling här på den lille bloggen. Denna gången blir det en favorit i repris med Caseable som gör specialdesignade mobilskal, ipadcovers och datorväskor.

 

 

Såhär gör du för att tävla:

 

1. Gå in och dra en like på Caseable's facebooksida.

 

2. Skriv en kommentar och länka det skal du helst vill ha från Caseable, och förklara varför. Glöm inte att skriva din mailadress!

 

 

Jag drar en vinnare på måndag om exakt en vecka. Mest kreativa varför-svar vinner valfri produkt från Caseable. KÖR.

TÄVLA MED CLARA HENRY OCH COMVIQ

Hello dear readurz. Sitter på tåget hem för en helg på Bästkusten. Tre och en halv timmas gött häng med mig själv, alltså. Sing halleluja.

 

Medan jag rullar fram genom Sverige och har precis så kul som det låter tänkte jag bara tipsa om en tävling i samband med världens bästa webbtv-show (alltså mitt program (alltså Med Clara Henry)). Huvudsponsor för programmet är Comviq (min kära telefonoperatör sedan jag fick min första tegelsten för fem år sedan) och i potten ligger en Samsung Galaxy S4 och två års fritt abonnemang.

 

HAAAAALELUJAH

 

Tävlingskonceptet är följande:

Vi vill veta vad du gör för de pengar du sparar genom att ringa billigare med Comviq. Publicera en bild på Instagram med något du gör för dina sparade pengar och tagga inlägget med hashtaggen #comviqstudent.

 

Tävlar gör man alltså på Instagram. Har ni fortfarande inte fattat eller bara vill se alla snygga bilder utan att ha instagram, kan ni klicka er in på claratavling.kanal5play.se.

 

 

Jag är avis på den som kommer vinna.

VINNARE Mohammedi\'s Collection tygkasse

Godmorgon kompisar!
Jag har dragit vinnaren av en tygpåse från Mohammedi's Collection. Hon heter Louise och kom med denna formidabla motivering:

 

Ett ord: godis.
Är det okej att ha en förkärlek för godis, utan att skylla på mensen?
För sån har jag.
Eftersom jag i en månad nu bestämt mig för att inte äta godis förrutom på helgerna (UNDER ATT JAG KLARADE DET?!?!) och vill fira det så kanske det är mer okej att fylla en sådan underbar påse med godis och med en ynka Fridatidning på en helt vanlig onsdag?
För det tänkte jag göra.
FYLLA DEN VACKRA PÅSEN MED ÄNNU FINARE SAKER INUTI OCH SOM SKULLE GÖRA VEM SOM HELST RÖRD OM DEN FICK DEN PÅSEN.
Jag står för att vara godisnarkoman.
Och jag står för att jag inte har mens hela tiden.
Men visst fan borde man få fylla en liten påse med godis (okej.. inte en så liten sån..) OCH NJUTA OCH BARA FIRA SIG SJÄLV?
Elaka samhällsmedier som tycker att alla ska gå på 5:2 dieten BACK OFF!!
Please just let me be me for JUST a second?
Det skulle vara grymt om jag fick denna dröm förverkligad.
Puss!


 

Men inte nog med det så tänkte jag vara extra schysst och slänga in ytterligare en påse i vinstpotten. Den går till Therese, för att hon smickrade mig så fint:

 

Jag hade snott Rick Moranis förminskningsmaskin från "Älskling, jag krympte barnen" (för övrigt BALLGRYM film), siktat på dig, såklart, och burit runt på dig,för du är ju en sån där goding som man vill kunna ta fram när livet pissar på en i motvind. Juste, varning för stalker-mode. Kwaheri zuri! (swahili för hejdå hotstuff, men de visste du la)

 

Grattis båda två, ni har fått mail!

TÄVLING: Mohammedi\'s Collection

 

 

TAKE CARE OF THE WORLD - MOHAMMEDI AL-DEBIS

 

Nu var det ett tag sedan jag hade en tävling och jag tänker såhär: Vem vill ha en skitsnygg tygkasse från Mohammedi's Collection? I know I do. Därför lottar jag nu, i samarbete med designern och konstnären Mohammedi Al-Debis, ut just en sånhär till en lycklig vinnare.

 

 

Såhär gör du för att delta:

 

1. Klicka dig in och dra en like på http://facebook.com/mohammediblog

 

2. Berätta vad du helst hade velat bära med dig i din tygpåse. Fyrtiofem marabou-chokladkakor? Eller din katt, som Paris Hilton med sin chihuahua?

 

 

Jag drar en vinnare på måndagen den 30e, om exakt en vecka. GO.

VINNARE bagasi

Nu har jag utsett vinnaren till en valfri produkt från Bagasi! Hon heter Linnea och jag tror inte att jag behöver säga mer än att detta är vad jag skulle vilja kalla en äkta motivering:

 

Hejsan kära Clara, vill bara börja med att smöra lite (vilket känns fel eftersom min smörkniv säger att jag inte ska smöra) jag älskar din blogg och jag har tittat på dina vloggar i nästan två år nu och jag måste säga att du verkligen är en förebild för mig.

600 kronor, med det skulle jag kunna göra mycket och vilka trevliga möjligheter.
Jag skulle väl ta och börja med att dansa en lyckodans för de 600 kronor jag sparar och om du inte visste det, så är lyckodanser är inte värst dyra, ofantliga 0 kronor.
Sedan skulle jag spendera 10 kronor på en bussbiljett som kan ta mig till stan. Där jag brukar gå av bussen brukar det alltid stå en hemlös människa och sälja dessa gatutidningar så kallade "situation Sthlm". Jag har alltid tänkt att jag måste köpa en tidning någon gång, men jag har alltid känt att jag inte riktigt har råd och alltid tänkt på vad jag kunnat fått för mat för 50 kronor. Så mitt samvete känns lite tungt kan man säga, eftersom jag då aldrig köpt en sådan tidning. Men om jag då sparade 600 kronor, så skulle jag direkt köpa en, eller varför inte två, jag kan ge bort en till någon trevlig människa jag ser på stan. (Skulle definitivt ge den till dig om du vandrade förbi)
Och nu skulle jag kunna vara en trevlig liten änglasjäl och säga att jag skulle skänka de resterande 490 kronorna till välgörenhet, men jag vet inte riktigt om det är sättet jag vill rädda världen på och jag hoppas att de 490 kronorna inte är avgörandet till världens räddning. Så jag skulle nog njuta av mina unga dar(till viss del obryendes om omvärlden) och gå in på Coop och leta upp en CocaCola med mitt namn på och om jag inte skulle hitta en, så skulle jag göra en sur grimas och köpa en zingo i stället. Jag skulle även köpa hundgodis, bananer, chokladbollar och läkerol. Jag har inte riktigt koll på vad det skulle kosta, men vi rundar upp det till 100 kronor.
Med min väska full med matvaror och tidningar skulle jag sedan vandra vidare med ett stort leende på läpparna mot hm. Jag är beroende av hm's kläder, dock är inte min inkomst den största (existerar inte), men jag brukar ändå roa mig med att gå där och titta på de trevliga nyheterna i butiken. Och jag var där igår och såg en tröja jag skulle kunna lägga mig ner på golvet och låtsas få en krampattack för. Tyvärr kostade den 250 kronor och jag kände att borde tänka lite ekonomiskt och med ett ledset ansikte vandra vidare. Men med de 390 kronorna jag hade kvar att slösa skulle jag springa in på hm och köpa den utan tvekan. På hm skulle jag nog antagligen se någonting med mustascher på och min tvillingsyster är totalt beroende av grejer prydda med dessa mustascher så jag skulle nog lägga min egoism åt sidan för ett tag och spendera cirkus 100 kronor på något sådant åt henne.
Med ett ännu större leende på läpparna skulle jag efter mitt besök på hm plocka fram min tidning, min cola/zingo och en banan och slå mig ner på första bästa bänk och bara läsa, dricka, äta och njuta av livets goda gåvor.
Efter en liten tids livsnjutande skulle jag inse vad det är för slags dag som infaller imorgon. Skolstart. Först skulle jag få en halvhjärtattack när jag inser hur stressad jag kommer vara i höst och sen skulle jag komma ihåg hur jag alltid har brist på pennor och radergummin. Så jag skulle ta mig till närmaste bokhandel och köpa på mig några pennor och radergummin, så många man kan få för 30 kronor. Då skulle jag känna lite tröst, att jag åtminstone har något att skriva och sudda med i höst.
Med mina sista tio kronor i fickan skulle jag vandra till närmaste bussbiljetts automat, köpa en ungdomsbiljett och åka hem, fylld med glädje av en underbart lyckad dag.

Det blev kanske en lite onödigt lång historia om hur min dag med 600 kronor skulle vara, men jag tycker det är så roligt att motivera allt och nu vet du exakt vad jag skulle göra med dessa sparade pengar. Tusen kramar!

 

 

Grattis Linnea! Kolla din mail. Hoppas innerigt att denna dagen blir till verklighet nu när du sparar 600 rikosdalos.

TÄVLING: hej igen, Bagasi!

 

 

Nu är det tredje gången gillt jag kör en tävling med mina favoriter på Bagasi! Denna gången får en lycklig vinnare välja valfri produkt för max 600:- från bagasi.se.

 

Såhär tävlar du:

 

1. In på Facebook och gilla Bagasi (länk)

 

2. Skriv en motivering i kommentarsfältet vad du tänker köpa för de 600 kr du sparar ifall du skulle vinna. Jag hade lätt investerat i ett livstidsförråd av nässpray. Glöm inte skriva din mailadress.

 

 

Jag avslutar tävligen om exakt en vecka, den 22e augusti. Go.

VINNARE Adidas/Selena Gomez

Hola guapas!

 

Nu har jag dragit vinnarna till Adidas/sko/Gomez-eventet och jag vill bara förtydliga, eftersom jag märkte att några tydligen blev lite overly excited, att vinnarna alltså inte vinner biljetter till konsert & meet-and-greet med Selena Gomez. Fem vinnare får ta med sig en kompis till Din Sko/Feet First på Drottninggatan i Stockholm på det exklusiva Adidas-eventet, och där på plats har man chans att vinna konsert- och meet-and-greet-biljetter. Såja! Nu är vi alla på det klara med den saken.

 

Vinnarna heter Julia, Wilma, Joel, Love och Judith och har fått varsitt mail. Grattis!!!

ADIDAS NEO / SELENA GOMEZ

Nu jävlar kan ni vinna biljetter till en cool grej!

 

 

Väl på plats i butiken i Stockholm kommer man att kunna tävla om unika biljetter till Selenas Sverigekonsert och en meet-and-greet med this awesome gurl. Och vet ni vad? JAG får helt efter eget behag välja ut FEM av er, som får ta med er varsin vän på detta formidabla event! *gnuggar händerna och ler illvilligt*

 

Allt ni behöver göra för att vara med i utlottningen av en personlig inbjudan är att anmäla er medverkan i kommentarsfältet. Och glöm för tusan inte skriva er mail! Jag kommer dra fem vinnare redan på tisdag innan vi åker vidare till Bali, för här i Singapore har vi wifi (praise the lord).

 

GO.

VINNARE uppercut!

 

Godkväll kömpizar,

 

för fem sekunder sedan valde jag ut en vinnare av den knallgula Champion-bh:n från Uppercut.se. Hon heter Julia och vann med motiveringen:

 

För det första är det så jävla coolt om jag vinner för då har jag en likadan som dig, hehe. För det andra skulle jag behöva liva upp min extremt tråkiga sport-bh låda. Där ligger allt från gråa (som en gång varit svarta) till vita som sömmen gått sönder på. Eftersom jag är en 16 årig tjej med extremt hård ekonomi (tror mig det mesta går till mat) skulle jag behöva lite hjälp. Lovar den kommer användas flitigt, tränar fotboll 3 gånger i veckan, samt 1-2 matcher. Ska nämna dig om jag når landslaget och avgör en VM final. Promise, kram Claris.

 

You had me at VM-final. Men deppa icke, övriga icke-vinnare, jag har en överraskning åt er! Från och med nu till den 21e juli får ni alla 10% rabatt på hela Uppercuts sortimentet om ni skriver in rabattkoden Clara i kassan. Oh happy day.

TÄVLING: uppercut

 

 

Alldeles riktigt amigos, idag drar vi igång en tävling sponsrad av min favoritsida för underkläder, uppercut.se! Blev nyligen ägare till den finfina sportbhn på bilden ovan och nu lottar jag ut en likadan till någon av er.

 

Såhär tävlar du:

 

1. Spring in och registrera dig på nyhetsbrevet längst ner på Uppercut.se

2. Skriv en kommentar med vad du kommer göra med din sportbh. Springa i lera? Gymma fram those abs? Använda som slangbella? Eller väggprydnad? Glöm inte skriva din mailadress i kommentaren!

 

 

Jag lottar en vinnare om exakt en vecka, den 18e juli. Lycka till!

PINK TICKETS del 2

God morgon! Idag får ni de fyra sista ledtrådarna till Libresse Pink Tickets-kampanj (de tre första samt info om kampanjen hittar ni här).

 

Biljett nummer fyra hittar ni i samma inlägg som mitt liv i tecknad form.

Biljett nummer fem finns där jag visar er runt i mitt rum.

Biljett nummer sex ligger gömd någonstans under min balklänning

Biljett nummer sju finns i samma inlägg som Yohio's nylle gånger två samt en bild på mitt stökiga skrivbord.

 

Hittar ni en biljett ska den registreras ögonabums på http://libresse.se/pinkticket för chansen att vinna en resa till New York med en vän och massa annat helt ok trevligt.

Now go crazy.

 

 

Advertisement

Vad är England för dig?

Hola amigos,

 

ikväll ska ni få en mashup i vloggform av allt jag filmade på studenten, men tills filmen laddat upp på youtube tänkte jag bara pusha för en tävling som Devote anordnar som ni verkligen inte får missa.

Devote och EF språkresor har i sommar en kampanj ihop: Vad är England för dig?

Tävlingen går ut på att man laddar upp en bild på vad England är för just dig. Röda bussar, vackra parker, afternoon tea, engelsk landsbygd? För mig är England en farfar som sitter i en tjugo år gammal fåtölj, dricker te och läser The Guardian.

 

En vinnare får en utlandsstudie i två veckor till den vackra kuststaden Brighton i England i augusti. Klicka här för att vara med och tävla!

PINK TICKETS del 1

Hej kompisar. Idag, på min självaste studentdag, har jag något skittrevligt att berätta!

 

Ni vet att jag gillar att prata om mens. Och idag har jag äran att få tala om för er att jag och mensmästarna Libresse utlyser en tävling ihop, där vinnaren med en kompis får flyga fram och tillbaka till New York City, bo på hotell i 5 nätter och shoppa med en alldeles egen personal shopper (värde 25 000 kr). Hur nice? Väldigt nice.

 

Såhär ligger det till.

Ett antal Pink Tickets är gömda i Libresse-paket ute i butikerna i Sverige, men också digitalt. Hittar man en fysisk biljett registrerar man den här för att gå till final, men jag har även gömt totalt sju stycken biljetter i olika inlägg här på min blogg. Dessa har ni chans att hitta!

 

 

Första biljetten är gömd i ett regnigt inlägg med en cool halsbricka.

Andra biljetten finns att hitta på den dagen solen gjorde årets första avtryck på min bringa.

Tredje biljetten hittar ni när jag och Simon tjötar visuellt för tionde gången.

 

 

 

De resterande fyra biljetterna får ni ledtrådar till inom en snar framtid. Kom ihåg att det INTE är först till kvarn att hitta biljetterna, alla har samma chans när man väl hittat dem och man kan hitta hur många som helst så GOGOGO! Vill så gärna att någon av just mina läsare ska få vinna, så you go show the others who's the best. You are, babydolls. Puss och kram och lycka till.

 

Advertisement

VINNARE Caseable

God söndag! Tänkte inleda this purdy sunday mornin med att presentera vinnaren av Caseable-tävligen. Den lyckliga denna gången heter Line och vann med följande motivering:

 

Jag skulle vilja ha ett levande mobilskal! Ett fluffigt, gosigt djur!!! Men man måste dressera det noga, annars springer det iväg med telefonen. Djuret går på el och laddas när man laddar telefonen. Om man drar den i örat så somnar den och den vaknar när man pussar den på näsan. Men kan döpa sitt djur, och så kommer det när man ropar, så om man har tappat mobilen så ropar man bara på skaldjuret. Mitt skulle definitivt heta Konrad!

 

 

Grattis Line! Kolla din mail. Grattis till er andra som inte vann ett skal, ni vann ÄRAN <3

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

e