VINNARE Caseable igen!

Hej kompisar! Nu har jag dragit en vinnare av valfritt skal/fodral från Caseable. Denna gången heter den lyckliga Ida och hon vann med motiveringen:

 

För cirkus en månad sedan var det fredagen den trettonde, det var inte bara då jag tappade min dator i trappen så den nu rasslar lite fint när man skakar den, det var även den fredag som jag i lugnan ro satte på en av dina vloggar. Jag hällde som vanligt upp ett glas vatten med is, mest is faktiskt, men det är inte det intressanta i det här.
Jag minns inte vad det var som fick mig att damp-skratta så hysteriskt men rätt som det var fick min arm ett ryck så att jag bitchslapade mitt vattenglas vilket i sin tur ledde till att datorn fick sig en dusch. Av vatten. Och is. Då var det inte så roligt längre.
Fort som attan flög jag upp, torkade bort allt från datorn, stängde av den och ställde den upp och ner, torkade bort vatten från bord och golv och insåg att mitt lila (Bieber-lila) datafodral var alldeles blött.
Allt löste sig. Datorn fungerar som den ska, bortsett från att den fortfarande låter som en marackas och att mitt fodral inte längre bara är lila utan kamouflagelila. Fint? NJA. Tvekmacka på den alltså.
Sedan är jag för lat för att tvätta, för snål för att köpa ny och för kräsen för att använda det igen. Punkt slut.
Kan ju tillägga att jag skyllde på dig när pappa frågade varför datorn stod upp och ner på torkning.
Han visste inte vem du var. Tyvärr.

Kram kram
Ida


Ida, kolla din mail! Och bra kämpat alla andra, det var sjukt många bra motiveringar denna gången, satt och fnissade högt åt säkert tio-femton stycken. Ni vinner nästa gång! Lovar!

VINNARE Mohammedi\'s Collection tygkasse

Godmorgon kompisar!
Jag har dragit vinnaren av en tygpåse från Mohammedi's Collection. Hon heter Louise och kom med denna formidabla motivering:

 

Ett ord: godis.
Är det okej att ha en förkärlek för godis, utan att skylla på mensen?
För sån har jag.
Eftersom jag i en månad nu bestämt mig för att inte äta godis förrutom på helgerna (UNDER ATT JAG KLARADE DET?!?!) och vill fira det så kanske det är mer okej att fylla en sådan underbar påse med godis och med en ynka Fridatidning på en helt vanlig onsdag?
För det tänkte jag göra.
FYLLA DEN VACKRA PÅSEN MED ÄNNU FINARE SAKER INUTI OCH SOM SKULLE GÖRA VEM SOM HELST RÖRD OM DEN FICK DEN PÅSEN.
Jag står för att vara godisnarkoman.
Och jag står för att jag inte har mens hela tiden.
Men visst fan borde man få fylla en liten påse med godis (okej.. inte en så liten sån..) OCH NJUTA OCH BARA FIRA SIG SJÄLV?
Elaka samhällsmedier som tycker att alla ska gå på 5:2 dieten BACK OFF!!
Please just let me be me for JUST a second?
Det skulle vara grymt om jag fick denna dröm förverkligad.
Puss!


 

Men inte nog med det så tänkte jag vara extra schysst och slänga in ytterligare en påse i vinstpotten. Den går till Therese, för att hon smickrade mig så fint:

 

Jag hade snott Rick Moranis förminskningsmaskin från "Älskling, jag krympte barnen" (för övrigt BALLGRYM film), siktat på dig, såklart, och burit runt på dig,för du är ju en sån där goding som man vill kunna ta fram när livet pissar på en i motvind. Juste, varning för stalker-mode. Kwaheri zuri! (swahili för hejdå hotstuff, men de visste du la)

 

Grattis båda två, ni har fått mail!

VINNARE bagasi

Nu har jag utsett vinnaren till en valfri produkt från Bagasi! Hon heter Linnea och jag tror inte att jag behöver säga mer än att detta är vad jag skulle vilja kalla en äkta motivering:

 

Hejsan kära Clara, vill bara börja med att smöra lite (vilket känns fel eftersom min smörkniv säger att jag inte ska smöra) jag älskar din blogg och jag har tittat på dina vloggar i nästan två år nu och jag måste säga att du verkligen är en förebild för mig.

600 kronor, med det skulle jag kunna göra mycket och vilka trevliga möjligheter.
Jag skulle väl ta och börja med att dansa en lyckodans för de 600 kronor jag sparar och om du inte visste det, så är lyckodanser är inte värst dyra, ofantliga 0 kronor.
Sedan skulle jag spendera 10 kronor på en bussbiljett som kan ta mig till stan. Där jag brukar gå av bussen brukar det alltid stå en hemlös människa och sälja dessa gatutidningar så kallade "situation Sthlm". Jag har alltid tänkt att jag måste köpa en tidning någon gång, men jag har alltid känt att jag inte riktigt har råd och alltid tänkt på vad jag kunnat fått för mat för 50 kronor. Så mitt samvete känns lite tungt kan man säga, eftersom jag då aldrig köpt en sådan tidning. Men om jag då sparade 600 kronor, så skulle jag direkt köpa en, eller varför inte två, jag kan ge bort en till någon trevlig människa jag ser på stan. (Skulle definitivt ge den till dig om du vandrade förbi)
Och nu skulle jag kunna vara en trevlig liten änglasjäl och säga att jag skulle skänka de resterande 490 kronorna till välgörenhet, men jag vet inte riktigt om det är sättet jag vill rädda världen på och jag hoppas att de 490 kronorna inte är avgörandet till världens räddning. Så jag skulle nog njuta av mina unga dar(till viss del obryendes om omvärlden) och gå in på Coop och leta upp en CocaCola med mitt namn på och om jag inte skulle hitta en, så skulle jag göra en sur grimas och köpa en zingo i stället. Jag skulle även köpa hundgodis, bananer, chokladbollar och läkerol. Jag har inte riktigt koll på vad det skulle kosta, men vi rundar upp det till 100 kronor.
Med min väska full med matvaror och tidningar skulle jag sedan vandra vidare med ett stort leende på läpparna mot hm. Jag är beroende av hm's kläder, dock är inte min inkomst den största (existerar inte), men jag brukar ändå roa mig med att gå där och titta på de trevliga nyheterna i butiken. Och jag var där igår och såg en tröja jag skulle kunna lägga mig ner på golvet och låtsas få en krampattack för. Tyvärr kostade den 250 kronor och jag kände att borde tänka lite ekonomiskt och med ett ledset ansikte vandra vidare. Men med de 390 kronorna jag hade kvar att slösa skulle jag springa in på hm och köpa den utan tvekan. På hm skulle jag nog antagligen se någonting med mustascher på och min tvillingsyster är totalt beroende av grejer prydda med dessa mustascher så jag skulle nog lägga min egoism åt sidan för ett tag och spendera cirkus 100 kronor på något sådant åt henne.
Med ett ännu större leende på läpparna skulle jag efter mitt besök på hm plocka fram min tidning, min cola/zingo och en banan och slå mig ner på första bästa bänk och bara läsa, dricka, äta och njuta av livets goda gåvor.
Efter en liten tids livsnjutande skulle jag inse vad det är för slags dag som infaller imorgon. Skolstart. Först skulle jag få en halvhjärtattack när jag inser hur stressad jag kommer vara i höst och sen skulle jag komma ihåg hur jag alltid har brist på pennor och radergummin. Så jag skulle ta mig till närmaste bokhandel och köpa på mig några pennor och radergummin, så många man kan få för 30 kronor. Då skulle jag känna lite tröst, att jag åtminstone har något att skriva och sudda med i höst.
Med mina sista tio kronor i fickan skulle jag vandra till närmaste bussbiljetts automat, köpa en ungdomsbiljett och åka hem, fylld med glädje av en underbart lyckad dag.

Det blev kanske en lite onödigt lång historia om hur min dag med 600 kronor skulle vara, men jag tycker det är så roligt att motivera allt och nu vet du exakt vad jag skulle göra med dessa sparade pengar. Tusen kramar!

 

 

Grattis Linnea! Kolla din mail. Hoppas innerigt att denna dagen blir till verklighet nu när du sparar 600 rikosdalos.

VINNARE Adidas/Selena Gomez

Hola guapas!

 

Nu har jag dragit vinnarna till Adidas/sko/Gomez-eventet och jag vill bara förtydliga, eftersom jag märkte att några tydligen blev lite overly excited, att vinnarna alltså inte vinner biljetter till konsert & meet-and-greet med Selena Gomez. Fem vinnare får ta med sig en kompis till Din Sko/Feet First på Drottninggatan i Stockholm på det exklusiva Adidas-eventet, och där på plats har man chans att vinna konsert- och meet-and-greet-biljetter. Såja! Nu är vi alla på det klara med den saken.

 

Vinnarna heter Julia, Wilma, Joel, Love och Judith och har fått varsitt mail. Grattis!!!

VINNARE uppercut!

 

Godkväll kömpizar,

 

för fem sekunder sedan valde jag ut en vinnare av den knallgula Champion-bh:n från Uppercut.se. Hon heter Julia och vann med motiveringen:

 

För det första är det så jävla coolt om jag vinner för då har jag en likadan som dig, hehe. För det andra skulle jag behöva liva upp min extremt tråkiga sport-bh låda. Där ligger allt från gråa (som en gång varit svarta) till vita som sömmen gått sönder på. Eftersom jag är en 16 årig tjej med extremt hård ekonomi (tror mig det mesta går till mat) skulle jag behöva lite hjälp. Lovar den kommer användas flitigt, tränar fotboll 3 gånger i veckan, samt 1-2 matcher. Ska nämna dig om jag når landslaget och avgör en VM final. Promise, kram Claris.

 

You had me at VM-final. Men deppa icke, övriga icke-vinnare, jag har en överraskning åt er! Från och med nu till den 21e juli får ni alla 10% rabatt på hela Uppercuts sortimentet om ni skriver in rabattkoden Clara i kassan. Oh happy day.

VINNARE Caseable

God söndag! Tänkte inleda this purdy sunday mornin med att presentera vinnaren av Caseable-tävligen. Den lyckliga denna gången heter Line och vann med följande motivering:

 

Jag skulle vilja ha ett levande mobilskal! Ett fluffigt, gosigt djur!!! Men man måste dressera det noga, annars springer det iväg med telefonen. Djuret går på el och laddas när man laddar telefonen. Om man drar den i örat så somnar den och den vaknar när man pussar den på näsan. Men kan döpa sitt djur, och så kommer det när man ropar, så om man har tappat mobilen så ropar man bara på skaldjuret. Mitt skulle definitivt heta Konrad!

 

 

Grattis Line! Kolla din mail. Grattis till er andra som inte vann ett skal, ni vann ÄRAN <3

VINNARE

Nu har jag dragit en vinnare i tävlingen om ett personligt smycke från inovadesign! Den lyckliga denna gången heter Jennu (eller Jenny, om hon råkat skriva fel, eller så har hon bara väldigt alternativa föräldrar) och hon vann tack vare sin lite lustiga, långa och jättefina motivering:

 

Hej Clara.
Jag satt och funderade på om jag skulle skriva eller inte. Läste igenom de andras kommentarer och insåg att min idé inte alls var så känslosam som många andras. Men så tänkte jag, äsch. Alla har ju en chans. So here we go.

När jag var 8 år gammal fick jag upp ögonen för någon som jag inte sett förut, hon hette Julia. Vi var så olika varandra som man någonsin kommer komma och det är jag så otroligt glad över. Det finns ingen i denna värld som jag litar på så mycket som jag litar på Julia. Jag älskar henne från djupet av mitt hjärta och nu i 10 år har hon funnits för mig dag ut och dag in. Vi har inte gått i samma skola eller ens bott nära varandra på 5 år och ändå är hon som min högerhand.

När jag för ett två år sedan var i min lägsta period i livet, då jag mådde som sämst och hade kassaste självkänslan så valde jag att börja i en helt ny skola där jag inte kände någon, överhuvudtaget. Där träffade jag Julia. Som nu är den andra personen i mitt liv som jag litar helhjärtat på och som jag umgåtts med VARJE dag i ett helt år. Hon är så bra, och så himla fin, och det går inte ens att beskriva lyckan jag känner när jag är med henne. Vi umgås varje dag och sover hos varandra minst 3 gånger i veckan. Det är ett under att vi inte har bråkat.

Eftersom de här två personerna har räddat mig ifrån att drunkna ner i mig själv och alltid har tagit emot mig när jag rymt hemifrån, och funnits för mig när jag skadat mig själv och gråtit mig till sömns, så finns det inget finare namn än Julia i denna värld. Har funderat på att tatuera in det någonstans, men än så länge hoppas jag på att få vinna ett smycke med Julia inristat på.

Något som är galet - båda två har spelat fiol sedan de var 4 år gamla och de båda är helgrymma på att måla. De är så lika men ändå så olika. De är mina soulmates helt enkelt.
Kram

 


Grattis! Kolla din mail. Och tack till ni övriga som också deltog, så himla många fina motiveringar ni har skrivit. Ni vinner säkert nästa gång.

Vinnare biobiljettstävling

Pepul of ze bloggwurld, jag har härmed lottat de två vinnarna som vunnit två biobiljetter vardera till den nya filmen Pitch Perfect!

 

Annie

Ja jag skulle ha rullat in ett helt kök! Ställt mig och fräst upp morötter och kyckling, hällt honung och timjan över och sedan in i ugnen! Serverat med en stark yoghurt sås och jasmine ris. Och jag hade ju självklart gjort till alla, en kurrande mage är ju störande när man ser på film!

 

Tove

Hur gött hade det inte varit om det existerade ett bord framför varje person i biosalongen att flaxa ner? Där skulle i så fall en skål med tacochips, en burk coca cola och två olika dipsåser (holiday-dipp och taco-dipp) befinna sig framför mig. Fredagsmys på högsta nivå blandat med den perfekta biosalong-stämningen - det ultimata. 

 

 

Grattis tjejer, ni har fått mail! Tack till övriga som deltog, jag lovar att ni vinner nästa gång. Någon av er, åtminstone.

VINNARE

Nu har jag utsett vinnaren i tävlingen som jag och Bagasi anordnade förra veckan! Den lyckliga heter Emma och vann med motiveringen:

 

Själv tycker jag att slaskmånaderna egentligen borde kallas snask- eller smaskmånader. I slutet av november/december (beroende på vart i Sverige man bor) vill man bara köpa choklad och annat gott, mysa ner sig i de gosigaste, mest urtvättade byxor man har och bara ÄTA. För mat är gott. Hittills har HCHF metoden funkat relativt bra för mig.

 

Grattis Emma, kolla din mail! Och tack till alla andra som deltog, ni vinner någon annan gång. Förhoppningsvis.

VINNARE

Nu har jag utsett vilka tre som vinner två handspritar var från Sinunova! Vinnarna är följande:

 

 

Elsa
Pappas härliga julfis är inte nådig. Men man vet att jul närmar sig. Och det är ju trevligt, en fin påminnelse kan man säga.

 

Emelie

Den bästa juldoften är doften av pepparkakor, julgran, julte, allt annat man kan sätta ordet jul framför och självklart doften av APOTEKARNE!!

 

Elise

Allt luktar gott på julen! Man går ju runt i någon slags tomtetrans och tycker att till och med hundbajs luktar mysigt.
MEN om jag måste välja något så får det bli den där dammlukten som slår emot en när man öppnar jullådorna på vinden. Inte för att det är den godaste lukten, men mysfaktorn... Då sätter man på julmusik, dricker glögg och kränger knäck medan man pyntar hela huset tills det ser ut som NK:s skyltfönster. Mmm, det måste vara den allra bästa doften!

 


Grattis till er tjejer, som av någon helt slumpmässig anledning råkar ha namn som börjar på E, kolla er mail! Stort tack till alla ni andra som deltog. Bättre lycka nästa gång!

VINNARE

Nu har jag utsett en vinnare i tävlingen om en mobilväska från bagasi! Denna gången var det Alma som vann med motiveringen:

 

Min feta plan är att jag ska sitta och dricka halvdyrt kaffe på gunnarssons varje dag för att det jobbar en übersnygg kille där som ser sådär djup ut, varje ord han säger har också en fransk och skithet dialekt. Jag gillar inte kaffe egentligen men det ser så jävla djupt ut att dricka kaffe. Detta tänker jag göra på höstlovet.

 

 

Jag gillar kaffe och jag gillar franska dudes. Ganska jelly.

Tack till alla som deltog och grattis Alma! Kolla din mail så fixar vi med priset.

Tävlingen avslutad!

Nu är vinnaren i tävligen jag kör ihop med stilpoäng.nu utsedd!

Denna gången vann en tjej vid namn Elina med motiveringen:

 

Jag klarar inte hösten utan en tofs. För mitt hår är STÄNDIGT elektriskt på hösten. Får panikattacker när det står rakt ut och klibbar sig fast på jackan och ansiktet. Därför behöver jag min tofs som jag sätter upp mitt hår med och slipper problemet. Fantastisk sak.


Herregud kvinna, I feel you so bad. Grattis! Kolla din mail så löser vi priset!

 

 

Till er andra som inte vann har jag dock ett litet tröstpris. Om ni anger rabattkoden clara i kassan hos Stilpoäng får ni 20% rabatt på hela sortimentet. Så grattis till er med.

VINNARE av halsbandet från mihi.se!

Efter mycket beslutsångest och många garv har jag nu korat en vinnare till halsbands-myggbett-i-arslet-tävlingen!

 

Känns ärligt talat som en bragd för min del; 200 tävlingsbidrag och hälften på 2000 tecken. Men det är uppoffringar en bloggerska måste göra. Här har ni i alla fall vinnarbidraget, som vinner på motiveringen att det var välskrivet, genomtänkt, roligt och framför allt en sjukt bra förklaring till mitt rövbett:

 

\"\"

 

Niceville, du glömde skriva din mailadress. Jag åker till england imorgon så vill du ha priset nästa vecka istället för om tre veckor, maila mig senast ikväll!

 

Sedan måste jag även posta en bubblare som fick mig att garva. Jag hade gett Julia ett halsband också, om jag fått lotta ut två stycken. Det fick jag inte. Gråter. Klicka på kommentaren så kommer ni till tjejens blogg.

 

\"\"

 

 

Tack för alla bidrag! Jag har läst alla och ni äger på att komma med grymma förklaringar. Fo shizzle. You da men.

\"\"

VINNARE!

Igårkväll satt jag framför datorn och halvgrät för att det var så djävulskt svårt att välja en vinnare till iPhoneskaltävlingen. Hade jag kunnat hade jag gett ut minst tio skal, men det hade nog inneburit rätt hård ekonomisk back för iconemesis. Nu har jag dock bestämt mig.

 

Vinnaren heter Deidre och kommer från Åland. Stort grattis och tusen tack för den galet snygga bilden! Kolla din mail!

 

\"\"

 

Fick en jättesöt motivering också:
Joggingskorna och vattenflaskan symboliserar att du gillar att springa och friidrotta.
Lappen med text symboliserar dels din humor som jag älskar och dels att den där konversationen faktiskt hände mellan mig och min lillebror, lite kul sammanträffande. iPaden med din blogg är mest för att man ska se vart bilden ska typ, och hörlurarna, symboliserar din kreativitet och din färgsprakande personlighet. Conversen är där för att du kinda älskar dem right? JAG MED. Blommorna runt är förgätmigej, och det är för att du dels inte ska glömma vem du är, och dels för att du inte ska glömma att jag/vi finns här och stöttar dig.Stort tack till alla andra som deltog, jag har fått så galet många fina bilder. Tack!

\"\"

Vinnare!

Nu har jag lottat en lycklig vinnare i blombukettstävlingen!

Den som får skicka blommor med Flowerhouse heter Anna och bloggar på aphotodream.blogg.se. Stort grattis, kolla din mail!

\"\"

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

e