20 saker man kan göra i en lägenhet

Idag har jag och Simon klippt vlogg och podcast hela dagen. Och varit på vinterjackesjakt, men det räknas inte för det gick inte så bra. Vi firar med chips och... eller, nä, jag firar med chips och Simon spelar Call of Duty.

 

Har ni ingenting att göra ikväll kan jag glädja er med att ni åtminstone kan se vad jag gör i lägenheten om dagarna:

 

 

Podden, där skådespelerskan Happy Jankell gästar, kommer upp på soundcloud, itunes och youtube senare ikväll. Håll utkik. Hold the outkik. Ha en underbar lördag meine kleine gullefjun.

STYLE SWAP w/ Davey Wavey

Som ni har väntat! Som ni har frågat! Som ni har krävt svar! Här är den nu, ÄNTELIGEN, vloggen jag spelade in i september med ingen mindre än den fabulösa och muskulösa DAVEY WAVEEEEEEY *applåder och orkestermusik*

 

 

Ni får den till och med i storvloggsformat, bara för att detta är så coolt. Vill ni se Daveys del där jag stylar honom som en Stockholmshipster hittar ni den på youtube.com/wickydkewl.

FAQ med Clara

Jag ska iväg och äta frukost med min fina vän Anna som hälsar på i Stockholm och ni får en liten vlogg. God morgon!

 

 

HÖSTTRENDER 2013

Varsågoda, en alldeles personlig guidning kring höstens allra hetaste trender.

 

 

Jag var på Blog Awards

Detta är sista gången jag tjötar om Blog Awards. Jag lovar.

 

 

Clara utvärderar sommaren.

 

Ropen skalla, gratis mensskydd åt alla

I say boom boom boom now everybody som vill ha gratis mensskydd say WEHO

 

 

SALT & ICE

 

Pod 16 i vloggformat vassegoa

Pod #16 THE MOOOOOVIIIIIE

 

 

Hejdå Otto

God måndag! Visst är det härligt att vakna alldeles för tidigt, svintrött dra sig upp ur sängen, märka att det spöregnar och att keson dessutom är slut och att det är MÅNDAG!!!!!!

 

Är dock långt från bitter. Har ju världens bästa jobb att gå till. Så medan ni sitter på någon skitrolig lektion eller steker livets hundrasextiofjärde cheeseburgare på Donken eller lever det arbetslösa livet, giver jag eder en kortfilm som ni kan få underhållas av. El böyfriend versus #dejtaotto. Har väl aldrig känt mig så objektifierad innan. Men det är lugnt för den är kul.

 

 

Demonriven och engelskskadad

 

WILLI & CLARY

Gooooood eftermiddag!

 

Sitter för tillfället och har skitkul på flyget mot Singapore. Nio timmar kvar. Hell to the yes. Så för att fira den nalkande träsmaken i mitt arsle får ni här en vlogg med mig och mannen, myten och internetlegenden William Spetz. Hope you like it.

 

 

Vi hörs igen när jag hittar internet därnere. Förbered er på total blogg makeover, resebloggs-style, de kommande veckorna.

LIVEPODCAST 29/7 GÖTEBORG

Hej vänner. Idag filmade vi ytterligare ett talkshowmoment till Med Clara Henry och sen, eftersom det är min allra sista dag i Stockholm innan jag åker på semester (berättar mer om det om några dagar) gick jag och producent-Åsa och producent-regissör-ljus-ljud-allt-Martin och tog en öl efter jobbet.

 

Sen kan jag ju dela med mig av att jag är så fruuuuktansvärt lättpåverkad vad gäller alkohol, så tack vare den nuvarande lulligheten in my brain tänkte jag bara meddela att jag och Simon tänkte köra en LIVEPODCAST på måndag i nästa vecka! All info finnes i klippet nedan som min älskade påg har knåpat ihop medan jag låg i en säng med tre halvnakna killar (ni får med andra ord verkligen inte missa Med Clara Henry i höst).

 

 

Eventet hittar ni HÄR. Nu ska jag äta choklad tills jag nyktrar till enough att kunna dammsuga lägenheten innan jag åker imorgon. Ciao.

I samarbete med mig woho

Ifall ni undrar hur det var när jag och Simon åt middag med Emil, Joel och Victor från IJustWantToBeCool häromveckan så var det såhär.

 

 

Clap clap taptiptap clap lift cloc

 

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

e