Davey Clara Wavey Henry Collab

God eftermiddag amigos.

 

Vet ni vem Davey Wavey är?

Det visste inte jag förrän han mailade mig för en månad sedan och frågade om jag ville filma något med honom när han kom till Stockholm i september. Jag ba visst. Så idag fick jag komma in på hans hotellrum och vlogga med honom. Kände mig sjukt groupie (om vi bortser från film-delen och att Dave är homosexuell).

 

 

Idé: Davey stylar mig i en typiskt amerikans outfit på min youtubekanal, och jag stylar honom i en typisk svensk outfit på hans. På bilden sitter Dave och trycker i min noga utvalda hipsteroutfit. Svenskt mode hell yes.

 

Båda vloggarna kommer komma upp om ungefär en månad. Daves kanal hittar ni HÄR. Nu ska jag ut och springa. Hejdå.

Duckface är alltid ett säkert kort (lol KORT som i foto fattar ni)

HOLA

 

 

Hängde ju på Splay's kontor häromdagen och fick lov att sno deras studio ett par minuter. Halelujah. I helgen ska här klippas vlogg!!! Gör en challenge som så himla många bett mig göra. Gissa vilken. Om ni vill. Eller så gör ni inte det. Jag tvingar ingen.

 

 

 

Vlogg in process

Klicka på play nedanför och skriksjung VLOGG istället för I'M.

 

 

 

 

Håll koll på youtube om några timmar. Puss.

Vlogg, stream och vegetarisk lasagne

Bonshoor mina damer och herrar.

 

Idag släpper jag och Simon en vlogg!!!! Känns så bra i mitt lilla vlogg-inaktiva hjärta.

Såhär glada är vi för det:

 

 

 

Den kommer upp om en liten stund bara, ligger och laddas upp i detta nu. I övrigt tänkte vi köra en livestream senare ikväll också, så håll utkik på antingen @glasklart eller @lussetti på twitter runt klockan 21 and we will have a good time together.

 

Nu ska vi äta vegetarisk lasagne JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SÅÅÅÅÅÅÅÅ GOOOOOOOOTTTTTTTT mmmmmhghhhhgggg dör. Vi hörs. Hej.

 

 

Ps. Alla ni som går i trean på gymnasiet, har ni tänkt på att vi bara har två studiebidrag kvar till studenten? Har ni? Har ni? Det har jag. Tänker på det hela tiden. Hela. Tiden.

Vlögmaking

HEJ

 

Idag blir det ingen vlogg. Måste plugga inför flera prov denna veckan och har en gnagande oro över att jag måste be om ursäkt för detta. Helt absurt egentligen - att jag har dåligt samvete över att jag inte kommer göra min hobby den dagen jag brukar. Men jag antar att ni inte kommer dö eller något.

 

 

Har dock hunnit med att spela in en vlogg med roliga nyheter som jag ska släppa nästa tisdag! Är dock i England med klassen då och kommer förmodligen inte ha internet, så glöm för bövelen inte att prenumerera på min sidokanal http://youtube.com/tahultsbarn2 så missar ni ingenting ifall jag inte skulle ha möjlighet att posta el shitteläiinen här på bloggen.

 

Men ni ska få kompensation för utebliven vlogg, förresten! Vänta fem minuter. Brb.

Lyxar

Mornin, readerz!

 

Vaknade självmant klockan åtta och eftersom mitt get-your-ass-out-of-bed-och-gör-en-vlogg-alarm inte skulle ringa förrän vid nio gick jag ner och gjorde scones. Känner mig som en äkta hemmafru. En äkta, hardworking, makin-dat-money sådan.

 

 

Ser ni förresten de två hålen i väggen till höger om ljusslinge-switchen? Där satt min sänglampa tidigare fastskruvad, som häromdagen valde att bara trilla ner. Visst har jag ett spännande och händelserikt liv.

Tastemaker

Jag har gjort en tastemaker WOOP WOOP!!!

Hoppas ni tycker att klippen är lika fantastiska som jag gör. Observera att detta är för Splay, det är därför jag presenterar mig, inte för att jag tror att ni är efterblivna eller något.

 

 

I övrigt sitter jag och Simon för tillfället och redigerar vår nästa vlogg, som vi planerar att släppa på torsdag. Den är sjukt spännande. Ni har något fint att se fram emot. Ska även försöka hinna spela in en ny podcast ikväll. Kreativa nissar in da hooouuz.

I just want to be cool jag också

Godkväll.

 

Jag är trött och har apatiskt stirrat på datorskärmen i flera minuter utan att komma på vad jag ska skriva. Så jag känner att eftersom en bild säger mer än tusen ord, får ni här fem bilder och därmed ett femtusenords-inlägg. Som den storskrivare jag är. Varsågoda.

 

 

 

Vi dödade en timma vid lunch med att gå runt på Söder. Det var kallt som fan.

 

 

Sedan åkte vi tunnelbana i en kvart och träffade dessa gossar för en inspelning.

 

 

Filmade i nästan tre timmar och jag lovar med hela mitt hjärta att detta kommer bli awesome sauceome. Inspelningen var till IJustWantToBeCool's nästa video och kommer komma upp om exakt två veckor.

 

 

 

Fick filmat lite behind-the-scenes som jag tänkte klippa ihop på tåget hem till Göteborg imorgon. Spännandeeeeeee

 

Nu ska vi snart förtära mat och diskutera framtida business med en väldigt intressant herre. Ska berätta vad det handlar om så fort vi fått klartecken av nämnda dude. Lev väl. Hejdå.

Är så upprörd att jag skrattar

Ni som följer mig på twitter vet hur mycket jag hatar Windows movie maker. Hur arg jag blir varje tisdag när jag ska redigera mina vloggar för att skiten laggar, och hur mycket jag vill köra upp min dator i Hitlers arselhoff alla gånger det hängt sig och jag fått börja om från början.

 

Att ladda ner redigeringsprogram har vi för svagt bredband för (har jag berättat om den gången jag skulle ladda ner New Girl s01 och det tog två veckor?) och att köpa svindyra program är inget alternativ. Men idag installerade jag ett nytt program på datorn: Magix movie edit pro 14 plus. Jättebra enligt min fader, som tydligen köpt programmet för några år sedan och sedan låtit det stå orört här hemma på en dammig hylla.

 

Importerade en gammal fil, som test. Hur enkelt som helst att klippa. Inget lagg. Inget ingenting. Testfilmade en snutt med min nya kamera. Importerade.

 

"MAGIX Movie Edit Pro 14 plus kan inte hantera filformatet du har angett."

 


Åh. Ja. Tack. Just go ahead and make me bli rasande på windows friggin movie maker en gång i veckan hela 2013 också. Om ni ursäktar ska jag nu gråta mig till sömns. Hejdå.

Hemligt uppdrag

Idag var jag och Simon på inspelningsmission i Nordstan! Träffade tio godingar som hjälpte oss att filma. Blev sjukt bra. Vad det ska bli av skiten kommer ni märka om några dagar.

 

 

Dagens fråga: Varför ser det ut som att jag precis upptäckt att jorden är gjord av choklad. På riktigt. Varför. Det enda man ser på bilden är ca mina tänder.

 

Varför föddes man fotogenisk, så jobbigt att alltid bli perfekt på bild liksom.

Tur att man inte är modebloggerska

Dagens vloggoutfit:

Gammalt linne. Hemmasydda gula shorts med hönor på. Vit-grå vadlånga träningsstrumpor.

 

Man vloggar väl med stil.

 

 

I övrigt kan jag meddela att dagens vlogg blir en Clara testar och att jag varit nervös inför detta i typ en vecka. Ska sätta mig och redigera nu. Har ont efter inspelningen. Vad gör man inte för sina följare.

Söndagschilledill

Bon shoor

 

 

El Simon has left. Jag är trött.

 

Detta gjorde vi idag:

 

 

Vloggmaking like pro's. Observera att det halvätna, bruna kladdiga på brickan är ett pepparkakshus. Väldigt professionellt. Nonstopen var goda i alla fall.

 

 

 

Nu ska jag fortsätta söndagssoftilera i min gosigaste tröja. Planerar att lägga mig klockan nio och dö sovdöden. Adios amigos.

Moustasche woman diggar idomin-läppar

Say hai to miss moustaschio.

 

 

Simon chillar i Götet i helgen. Blir ingen podcast denna helgen, men vi har väldigt goda grejer på gång.

 

LEDTRÅDAR FÖR DE NYFIKNA JÄVLARNA:

Moustasche man. Stureplans-Stephanie. Vloggmaking.

 

But I aint sayin nothin more. Följ oss på youtube.com/schmackitproductions så missar ni ingenting ascoolt.

Kände mig skitcool, ja

Hur ofta hänger man med en youtuber med 500 000 prenumeranter?

 

Två gånger på ett höstlov, är svaret i mitt fall. Säg hej till Tejbz och hans green screen.

 

 

Nu: sushi & bio. GOTT LIV EN HAR

Lördag.

Idag har denne osminkade ginger gått omkring i huset som en osalig ande i mjukisbyxor, systerns hoodie och gårdagens trosor (sjukt jobbigt att byta ju) hela dagen.

 

 

Eftersom jag rullar upp mot Svante och Stockholm imorgon, stannar där till fredag och därmed inte kan spela in någon vlogg på tisdag snickrade jag till och med ihop en vlogg av när vi färgade mitt hår igår.

 

Superproduktiv och super softilicious i en perfect match. Första höstlovsdagen, avklarad på perfekt höstlovsvis.

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

e